THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 az ocne basladim oynamaya warlock undead deniyorum su an gelismek icin ne yapmam gerekiyor basitce yazabilirmisniz? quest mi yapayim durmadan yoksa once ir iki yaratik kesip mi level atliyim? bunun haricinde su an elvel 3 um ancak level atladiktan sonra skill lerimde falan bir artis olmadi onu nasil ayarliyoruz ?para odeyipmi alcaz skilleri? simdilik bu kadar :P[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 12 Kasım 2004 11:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Yerinde olsam quest yapardım hem daha zevkli kasılıyor hemde iyi xp.Trainerını bulucaksan al sana para diyip skill öğreneceksin.[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 skill orenmek icin once level atlamak gerekiyor yani? level atladiktan sonra para basip orenmessem bir ise yaramiyor atlamis olmam? talent olayi nedir oda para basip alma ile mi oluyor quest verecek hirboyu bulamiyorum(dark priest) bu durumda ne yapmam lazim:P[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Lvl atlayıp gidip öğreneceksin zaten atlamadan önce öğrenme gibi birşey sözkonusu değil.Talentler lvl 9dan sonra geliyor onlara para ödemiyorsun[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 peki her buyuyu ogrenmek mi lazim yer kalmama durumu varmi ben level atladikca gidiyorum oreniyorum ne varsa[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 gidip ne var ne yok alma.oku en seksi olanlarını al.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
game947 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Bence hepsini al hepsine ihtiyacın olacağı yer olabilir[signature][hline]:) :-) ;-) :-p :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Bence ısıne yarayanlar dısında hıc bı sey alma bosuna wakıt we nakıt kaybı[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowbAnE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 bende bi soru eklemek istiyorum 9 lvl de talentler açılıyor demişsinizi sanırsam bu diablo gibimi yane lvl atladıkça bize skill point verecek bizde o skill pointlerimi dağıtcaz... bide bende aynen undead warlock açtım talentlerden bizim için öncelik ve önem sırasını yazar mısınız ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ilk abilityi lvl 4 te alıyodun galba. abilitylerin hepsini alabilirsin gonul rahatligiyla. talentlara dikkat etmek lazim ama level 10 dan sonra.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowbAnE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 bide şimdi aklıma geldi ..sanırsam ve anladığım kadarıyla cosmos die program bize macro alanları ve başkaavantajları olan bi program ama ....sitesinde dl kısmına girince cosmos.exe, alpha , beta ve bunun gibi bir kaç tane dl seçeneği var bunlardan hangisini seçicez...bide yanlış hatırlamıyorsam bunun çalıştırabilmek için bir dosyasıı oyunun içinde bir klasöre fln yapıştırıyorduk ( sanırsam böle bi forum okumuştum ama şu an bulamıyorum ) bu konu hakkında da yardımcı olursanınz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowbAnE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 yane ben biraz app yi bu konuda ama sanırsam bu talent denilen olay sınırlı yane yanlış anlamadıysam 60 lvl de 51 tane skill pointmizi mi ne olcaktı ( fazla inglizce yokta sitelerden yarım yamalak anladığım ve hatırladığım kadarıyla ) yane bunları mesela benim charım için undead warlock için en doru seçim ne olur ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 1. Quest yapmanızı öneririm bol bol. Hem üst seviye questleri yapınca çok iyi XP alırsınız, hem de item kazanırsınız. Eğer power gamer'lık takılmayacaksanız, eğlenerek oynayacaksanız questler en iyisi. 2. Skiller level ile artmıyor, bir üst sınırınız oluyor. Siz o üst sınıra gelene kadar skill'i kullana kullana arttırıyorsunuz, sonra trainer'dan bir üst sınırı öğreniyorsunuz. Ama yeni üst sınır belli bir level isteyebilir. 3. Talent'lar Diablo 2'de skill tree'ye benziyor biraz. Lvl 10 olunca ilk talent puanınızı alıyorsunuz ve ardından her lvl atlayınca yeni bir puan alıyorsunuz. Biriktirmenin bir anlamı yok çünkü o şekilde çalışmıyor. Talent puanlarını direk kendiniz yerleştiriyorsunuz, para mara yok. Ama sıfırlayıp baştan yerleştirmek için git gide artan para veriyorsunuz. 4. Büyü yer kalmama gibi bir durum yok. Ama belli bir raddeden sonra paranız kalmayabilir, o yüzden önemli ve sık sık kullanacağınız büyülere önem vermeye dikkat edin. 5. Cosmos UI'nin alpha versiyonunu deneyin genellikle. Eğer sorun yaşarsanız Interface klasörünüzü temizleyip diğer versiyonları kullanın. 6. 60 lvl'da maksimum talent puanı olan 51'e ulaşıyorsunuz. Bunları dağıtırken stick Oyuncunun Alet Kutusu yazısında bahsettiğim talent dağıtma araçlarını kullanarak ince hesap yapabilirsiniz. Bence öneri biraz yalnış bir şey olur, mesela sen hiç shadow bolt kullanmayı sevmiyorsan ben sana shadow bolt hızını düşüren talente ver dersem ne kadar doğru olur ki? Açıklamalarını okuyup kafanız da bir yol çizin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 sorum warlocklara daggerdan baska silah kullanabiliyorlarmi evetse nasil oluyor void den sonra hangi yaratik summon ediliyor level kacta yan meslek olarak ne aldiniz genelde neden?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 büyük şehirlerden birine git, guard'lara weapon trainer yerini sor. haritanı aç, işaretlenmiş olan yerde weapon trainer'ı bulursun. öğrenebileceğin silahları o öğretiyor. silah skill'i başına 10silver istiyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Warlock'lar wand ve dagger'i başta kullanabiliyor. Shortsword ve staff'ı öğrenebiliyor. SS'u öğrenmek için Weapontrainer'larda deneyin şansınızı, horde iseniz undercity'deki öğretiyor, staff ise Thunderbluff'daki weapon trainer öğretiyor. Üzgünüm alliance'da kimler öğretiyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 wand ve staff dedigimiz buyu yapan sopami oyunda? staff wandin arasinda tek fark damage farkimi? warlock kalkan vs kullanamazmi yani tek elli silah kullanirken oteki el bosmu kalicak her zaman?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solitude Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Wand uzak mesafe silahıdır. Uzaktan nature, fire, cold, vs dmg verir. Yay'ın warlock versiyonu yani. Staff ise bildiğimiz uzun zopa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 su an level 14 um ara sira gezmek istiyorum orc tauren troll mekanlarina bakmak istiyorum illa yurumemmi laizm bat hedesini kullanmak icin once o mekana gitmek gerekiyorda?[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nistnesus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 undead city ile orc,troll ve taurenlerin sehirleri ayrı kıtalarda uçman gerekio gryphon'un horde versionu lazım adını unuttum.[signature][hline]Tauren Shaman Undead Warlock Troll Hunter Orc Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Uçuş noktalarını kullanabilmen için onları bulmalısın. O yüzden ilk başta yürümen gerekiyor. [Bu mesaj OffChu tarafından 17 Kasım 2004 03:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar