hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bununla ilgili de topic vardır ama ben başka bir şeyden bahsediyorum... (hep aynı giriş:P) Ben şimdi serv için verdata edit yapıorum yeni itemlar fln eklemek istiorum deiştirmek deil bunu nasıl yapıcam birde mesela bir item (örn kyrss) bi paperdolldaki görüntüsü var birde anim olanı var (yerde elinde vs.) bunlar içinde anim yapmak gerekiyor sanırım bunları nasıl yapıcaz vede scp ile entegre edicez Mesela ben avatar patchi kurdum verdatadan bir itema baktım kılıç bunun scpsini yazıp .add lediğim zmn abuk subuk bir item çıktı .act.equip olmuo çift tıklayınca da ceset fln kesiosun baya bi gırgır oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 arama yapmaya inanmalıyız önce.. ..sonra verdatalar kendiliğinden editlenir. Meali: daha önce beşyüzbinmilyon kez bu konu konuşuldu. yenisini ekleme, eskisini silme onu kaldırma bunu hoplatma tarzından konularımız mevcut. en basitinden hemen yukarıdaki tutorial ve bilmemneler konusundan bile ulaşabilirsin.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 16 Kasım 2004 14:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 o kdrını bende biilorum arama yapmasını vede ARADIĞIMI bulamadğıjm için yazdım ok? cevap vermiceksende forumu kirletme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mum inceledimde arama yapildiginda cikan ba$liklari ezberlemi$sin, post kasmak icin midir bilmem her ba$lik eger arama bolumunde varsa, "arama yap" $eklindeki fikrini illa belirtiyorsun. Gelip buraya soru soran insanlara cahil muamelesi yapmayin. Cunku forumu surekli takip eden insanlar olmayabilir bu ki$iler. Biliyorsan cevap ver, bilmiyorsan "arama yap" diye her thread'in altinda belirtmeye gerek yok. bunu yapan bir kac ki$i sadece. Senin soylemenle adam ikinci soracagi $eyi arayipmi soracak sanki? p.s Sadece ele$tiri amacli yazdim.[signature][hline]Mon dieu!! Tu me couvres de mes amis. Je peux m'occuper moi même avec mes ennemis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bu arada hala cvp veren yok math bu arada belirtiim ben forumu çok uzun zaman önce takip etmeye başladım ancak 1,5yıl fln uzak kaldım bu ortamlardan değişmiş tabi bir sürü şey neyse hala cvp bulamadımmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Senin uzak veya yakin kalmanla alakasi yok, sadece her thread'te "arama yapin" cumlesinden sIkIldIm onu belirteyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 tamam math. seni sıkıyorsak yapmayız. kusurumuzu hoşgör. ve emek veren insanlara haklı oldukları konularda karşı çıkmak istiyorsan dilediğin gibi yap. burası senin mekanın.. *sesini çıkarmayan ama patlayan adam[signature][hline]We don't know what must we do about Worlds! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ya lütfen tartışmanızı pmden icqdan mircden msnden falan filandan yapın sonucu yazın :)) Böyle bir yere varamıyoruz (özellikle ben) Bu arada sürekli arama yap diyen arkadaşlara öneri Eğer topici açan arkadaş arama yaptım ama bulamadım diyorsa tekrar tekrar AMAÇSIZCA arama yap demesi yerine link vermesi çok daha uygundur mademki post kasıosunuz bari biraz uğraşında haksız kazanç olmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 her başlığa yazıyorsun ne demek? böyle bir konu geldiğinde arama bölümüne giriyorum, arkadaşın istediği varsa "arama yaparsan bulursun" yazıyorum. burda da aynısını söyledim. sıkça sorulan sorular başlığından bunu, bunu, bunu, ve bunu buldum ve arkadaşın sorusuna cevap veriyor. ve arama yaptığımda ise 4 sayfa başlık geldi ki içlerinden rastgele seçtiğim bir iki tanesinde arkadaşın aradığı sorunun cevabı vardı. yok eğer her arama yapmayana "arama yap" diyecek olsaydım veritabanı 234235 kere çökerdi. @fastreaload: kimsenin yerine arama yapmak zorunda değilim. ve arama moturu da değilim. arama yap demem senin kendi iyiliğin için çünkü bu sorular burada 5232 kere soruldu 3346 kere çözüldü. arama yapıp önce bulduklarını bir güzelce okusan muhtemelen sorunun çoktan çözülmüş olurdu. yok çözülmese bile daha spesifik bir soru sorardın ki bu tartışmaların hiçbiri yaşanmamış olurdu. yoksa arama yapmışsın, yapmamışsın beni pek ilgilendirmiyor. senin iyiliğin için.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 17 Kasım 2004 02:48 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 17 Kasım 2004 02:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar