Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 şu anda bu haftanın kimya ödewine ihtiyacım var. site kapalı,ödewi alamıyorum,ödewi alamassam yapamam da. ödewi daha önceden bilgisayarına almış bir itü lü bana ödewi yollayabilir mi ? ya da buraya c/p lesin direk. ek not:kim101[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo [Bu mesaj Sly-One tarafından 16 Kasım 2004 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 geri alıyorum ulean :p [Bu mesaj Sly-One tarafından 16 Kasım 2004 21:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 fizbandeki ödew o deil son ödew lazım çözülmeid sorun.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bende var ama vermem :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ahah tıkananzi =) Bulursun işalah :-)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ya wersenize olm[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 evet bulmak lazım bi yerden yoksa yarın 1 saatte falan yapmamız gerekecek[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Ben kimya almıyorum ki, biraz yalan söyledim :p.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 işte itü farkı.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Ben de bi fiz101'in 7. ödevine bakayım (yapayım değil :)) dedim tam ama gördüğüm üzere tüm itü ağı çökmüş, hayırlı olsun.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 arkadaşlar Sly-One delirdi, arkadaşımıza acilen damardan kimya ödevi vermek lazım.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 7. ödew war bende. zaten bakma bile.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 arkadaşlar Sly-One delirdi, arkadaşımıza acilen damardan kimya ödevi vermek lazım.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Boşverin ödevi falan, eğlenelim. Hem bakın MAME serverı açıldı tekrardan, hele gelin samshoya.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ödeeeeeeew[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 aman aman, ben uzaklaşıyorum bu konunun çevresinden.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Aytoz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 internet sitesi çöken teknik üniverste olur mu ya fizik 101 7. ödevi sabahtan beri arıorm yapamıorum ulan bi ödev yapıym dedim bu sefer ödevi alamıoruz
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 %5 icin odev mi yapilirmis, ben ara sira fizik odevlerini aliyorum sagdan soldan, bi de bilgisayar odevlerini yapiyorum, yeter :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 amaç o deil ki ama sadece ben fizik ödewlerini yaptım sadece vizeye oturup çalışamadım bile doru düzgün diğer ödewler yüzünden. son gece baktım bi abuk formüllere falan. ama fena geçmedi. günü gününe çalışma niyetine.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Fena geçmemiş Sly'ın [full yapmış full :-O, bi de fena geçmedi diyor ya eah].[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 :utaniem: pls[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Öne çıkan mesajlar