Suark Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Şuraya da sordum http://stackoverflow.com/questions/14052957/cannot-encode-audio-files-to-vorbis buraya da sorayım, .ogg vorbise encode etmeye çalışıyorum, xuggler kullanmış olan varsa en basit yöntemi denedim önce IMediaReader readermp3 = ToolFactory.makeReader(sourcefile); IMediaWriter writer = ToolFactory.makeWriter(targetfilemp3, readermp3); readermp3.addListener(writer); while (readermp3.readPacket() == null) targetfilemp3 bi .ogg uzantılı dosya olarak verdim, yaptı yapmasına ama ogg flac yaptı meret. Dedim o zaman biraz manual configure edicez, gelen dosyanın sample rati, channel numberını falan aldım ve istediğim codecte çıktı ver dedim xugglera IMediaWriter writer = ToolFactory.makeWriter(targetfilemp3, readermp3); writer.addAudioStream(0,0,ICodec.ID.CODEC_ID_VORBIS,sourcechannels, sourcesamplerate); readermp3.addListener(writer); while (readermp3.readPacket() == null); bu seferde hata vermeye başladı, Specified sample_fmt is not supported diye. :( help me pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 bütün dünyada bununla ilgilenen bi ben varmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 :) Transcoding le cok ugrasmistim zamaninda, en son native wrapperlar yazip sirtimi JNI ya dayamistim ffmpeg le. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 hop! yol gösterilmek isterim o zaman. bunları sallayıp direk ffmpegin java versiyonuna mı sarayım diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 En son baktigimda ffmpeg in java interface i yoktu ama uzerinden uzun zaman gecti tabi. Telco isleri icin wav, mp3 ve amr transcoding lazim olmustu, ffmpeg le halletmistim. C/C++ api leri icin native JNI wrapper lar yazip halletmistim. Baska option, eger tek atimlik isimi halledeyim diyorsan old school Runtime.getRuntime(). Genel olarak pek sevilmez bu is ama transcoding server yazmiyorsan, kendin calip kendin oynayacaksan application icin de, runtime dan direk execute et gitsin ffpmeg executable i. Edit: Su link de zaten java wrapper lar soylenmis, ki senin ugrastigin adam da java wrapper esasinda. http://stackoverflow.com/questions/1281353/use-java-ffmpeg-wrapper-or-simply-use-java-runtime-to-execute-ffmpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar