Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl doktor bunlar??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 12 Kasım 2004 18:49 tarihinde demiş ki:
flame i göze alarak diyorum ki doktorlar ekseriyetle böyledir.

horace, flame kimdir nedir bilmiyorum ama oyle bir sacmalamıssın ki bundan sonra ne yuzle doktora gidersin onu hic bilemiyorum..madem ekseriyetle boyleyiz inme doktorların seviyesine..her basın sıkıstıgında isin dustugunde "ekseriyetle boyledir" dedigin insanlara gelıyorsan sen daha da serefsizsin..

bu olayda anlatılan doktoru savunmuyorum yanlıs anlasılmasın.hep boyledir zaten 3-5 serefsiz cıkar hep onlar anlatılır..malesef her meslek grubunda oldugu gibi bizim meslek grubumuzda da boyle benzinli araba misali calısan insanlar var.ama sen 3-5 kisiye bakıp genelleme yapamazsın...
mutantlasmak???sana birsey yazardım ya neyse horace..
eh server sen de bu mesaja nasıl izin verdin onu da anlamadım...ne yapması lazım ana avrat kufretmesi mi gerekiyor hakaret olarak algılayabilmen icin??
Mesaj tarihi:
Bır doktor hakkaten neden karsısındakı hıc bı sey bılmezmıs gıbı dawranır uyuz olurum ben bu doktorlara ya[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
tsubasa flame bizzat yaptığın şey oluyo. heh. ben de destekli konuşuyorum. genellemeyi sevmeyen bi insanım ama bu durum çok değişik bi hadise. doktor tanıdığım da akrabam da çok, ve doktorları çok iyi seçmek gerektiğini neredeyse tamamının insanı robot veya tezgah olarak gördüğünü söylerler.

mutantlaşmak şudur. insanları kesip biçerken onlara acımazsın. acımaman gerekir çünkü doktor olarak. normal ve sağlıklı olan bu. bir doktor kendinin o parçasını feda eder. bu takdir edilesi bir davranıştır ama böyledir. askerler de insanları insan değil nüfus sayı güç birim olarak görürler. böyle olması gerekir. büyük fedakarlıklardır aslında. ha ama bu mutantlaşmaya herkes ayak uyduramaz dark side a geçer bi kısmı onu diyorum. doktorlarda çok daa fazla oluyo bu diyorum işte. alınma üstüne kardeşim.

ha doktorlara da seçerek gidiyorum gerçekten. eh.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Mesaj tarihi:
ne yapalımmı? olmaması için elimizden geleni...
orda azının ortasına giydiriceksın iki tane sonrada zorla lan a.k çocugu kalk hastaneye gidiyoruz senin avradını s... diyip goturuceksin i.neyi cumle alemede rezil ediceksin(yok ben bole biri degilim ama siddet yanlıları bole yapsın :))[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz
Mesaj tarihi:
Bak bir olay da ben anlatayım. Günlerden 9 Ağustos 2004, basketbol oynarken talihsiz bir şekilde kolum kırıldı. Neyse ki yanımda arkadaş vardı. Her neyse beraber gittik, yakında bir sağlık ocağı vardı, orada ilk yardım yapsınlar diye(Atel falan). Ama adamlar bu saatte yapmıyoz dedi. Yani bir karton parçası bulup gazlı bezle sabitlemenin bazı saatleri oluyormuş bunu öğrendim.
Oradan çıkıp Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gittik. Orada hemen altıma bir tekerlekli sandalye koydular. Kolumun altına da bir yastık. Dosyam olmadığı için dosya açtırdık. Fakat doktor hala ortalarda yoktu.
Nihayet 1 saat sonra bir asistan doktor geldi. Hastabakıcı, pratisyen, hemşire ve kendisinden oluşan 4 kişilik ekiple kolumu oturttular. Daha doğrusu oturttuklarını düşünmemizi sağlamışlar. Ameliyat olmam gerektiğini söyledi doktor.
Ancak biz emin olmak için bir de Eskişehir Devlet Hastanesi'ne gittik ertesi gün. Oradaki doktor ameliyata gerek olmadığını düz alçıyla iyileşebileceğimi söyledi. Yani Tıp Fakültesi'ndeki asistan beni KOBAY olarak kullanmak istemişti. Ayrıca Devlet Hastanesi'ndeki doktor Tıp Fakültesi'nde kolumun yerine oturtulmadığını da tespit etti. Hemen alçıya aldılar kolumu.
O günün gecesi parmaklarımda morarma ve şişme baş gösterdi. Hemen acil servise gittik. Alçım alındı, doktor olmadığı için yeni alçı yapılmadan atel yapıldı ve eve gönderildim. Doktor 2-3 gün sonra gelmemi ve o zaman alçı yapacağını söyledi.
Tam 3 gün sonra gittiğimde doktor gerekli sağlık memurunun tecrübesiz olduğunu öne sürerek 3 gün sonra gelmemi istedi (hafta sonu giriyordu araya). Ben doktordan kartını istedim ve muayenehanesinden randevu aldım.
Ertesi gün gittiğimde doktor beni el üstünde tutuyordu. Bir yere oturttu. Kolumun bir tarafından babam , bir tarafından oradaki sekreter tuttu ve kolum yerine oturtturuldu. Yani babam hiçbir sağlık bilgisi olmadığı halde hastanedeki sağlık memurundan daha tecrübeliydi!!! Ya da özel muayenehanenin başka bir büyüsü vardı.

Kol kırılması gibi basit bir şey bile bu kadar uzatılıyorsa ölümcül hastaların Allah yardımcısı olsun. Etrafımız diplomalı vampirlerel dolu!!![signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!!

[Bu mesaj potatiumk tarafından 13 Kasım 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hala devlete hastane isletirsen boyle olur

sultanbeyli devlet hastanesinde 6 tane genel cerrah var hergun biri geliyor, ve yandaki ozel hastanenin tum ameliyatlari devletin 2-3 kati olmasina ragmen tek doktor yapiyor[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye
Mesaj tarihi:
Bu buzdağinin gözüküne yüzü...
Daha ne olaylar var bir bilseniz...
Ailemde 6 doktor var onlarin anlattiklarindan dolayi ailem haricinde hiç bir doktora güvenemiyorum. En basit hastalığa bile komsiyon aldiği için gereksiz ve pahali ilaçlardan tuttun. Kafasina esipte para almacak için saçma sapan ameliyat yapanlar.Ayrıca yeni doğan bir kuzenimi hastane mikrobu diye bilinen bir mikrop yüzünden kayip ettik. Öldüğü hastanesi ülkemizin pek çok ünlü ve başarli doktorunu yetiştirmiş, tip fakülteleri arasinda birinci gösterilen ÇAPA'yidi....
Mesaj tarihi:
Çapa da da benım enıstem wardır ona her konuda guvenebılırsınız bı işiniz duserse gercekten soyleyın we çapa nın onemlı doktorlarından bıri
Prof.Dr. Sadri Temizkan
Gercekten Çapa dakı kalabalık olmasa doktorları cok iyidir[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Mesaj tarihi:
Ahahah tanıyorum baş doktor mu genel doktor mu ne onun yardımcısı dı mı en ust katta kendıne has bı odası war hatta Rize lı sanırım benı amelıyat etmıstı mawı gozlu fln sarısın bırı[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü-chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
Ahaha evet bak benım enıstem olur bu arada ne amelıyatı olmustun[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
Tahmın ettım gecmıs olsun :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
Enıstem son derece iidir fakat kotu oldugu tek konu war esprı yapamıo bı turlu :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
Salla gitsin toplumun her kesiminde war böle şerolar.[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
Ya bencede sadece doktorlukta degıl yanı adamların ruh halınıde ınsan dusunse anlar oturmus adam 10 sene çalısmıs delı gıbı e tabıı kı ruh saglıgında bı kac bozulma olacaktır we hala calısıo adam ısınde yukselmek ıcın hayatı çalısmak oldugundan psıkolojık sorunları olan bu denyo doktorlar boyle ınsanları kucuk gorebılıyo[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Mesaj tarihi:
said:
Sly-One, 13 Kasım 2004 00:52 tarihinde demiş ki:
kırılan kol yerine mi oturtuldu?
çıkmış olmasın?
her türlü o kadar gün dayanamassın be oha.

kırılan kol yamuk yumuk oluyo ya, orayı oturtuyorlar işte , çatırt çuturt sesler geliyor.[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!!
Mesaj tarihi:
ya benim babam da doktor üniversitede faha saçı beyazlamaya başlamış şu anda arkalarıdna siyah telelr var çok az onun dışında gri full(50 yaşında) ama kel değil allahtan çoğu arkadaşımdan daha fazla saçı var:)[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 12 Kasım 2004 21:27 tarihinde demiş ki:
tsubasa flame bizzat yaptığın şey oluyo. heh. ben de destekli konuşuyorum. genellemeyi sevmeyen bi insanım ama bu durum çok değişik bi hadise. doktor tanıdığım da akrabam da çok, ve doktorları çok iyi seçmek gerektiğini neredeyse tamamının insanı robot veya tezgah olarak gördüğünü söylerler.

mutantlaşmak şudur. insanları kesip biçerken onlara acımazsın. acımaman gerekir çünkü doktor olarak. normal ve sağlıklı olan bu. bir doktor kendinin o parçasını feda eder. bu takdir edilesi bir davranıştır ama böyledir. askerler de insanları insan değil nüfus sayı güç birim olarak görürler. böyle olması gerekir. büyük fedakarlıklardır aslında. ha ama bu mutantlaşmaya herkes ayak uyduramaz dark side a geçer bi kısmı onu diyorum. doktorlarda çok daa fazla oluyo bu diyorum işte. alınma üstüne kardeşim.

ha doktorlara da seçerek gidiyorum gerçekten. eh.

çok güzel açıklamışsın gerçekten de.böyle olması gerekiyor zaten.[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği

progresifim progresifsin progresif

Mesaj tarihi:
ya adamlara normal geliyor artık ama şerefsizce!kaç tane adam biliyorum hastayı muayenehaneye gelmeden muayene etmeyen.şerefsiz hepsi.[signature][hline]administrator error

-oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış
-hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm
-e peki

son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor

o kadar progresifim ki anlatamam

• Yeni Oluştur...