DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 hdd de yer olmadığı için external hdd ye 80gb civarında bişey indirmeye çalışıyorum, başlıyor indirmeye 15-20 sn sonra dl duruyor, bi hata vermiyor. ayrıca indirmeyi durduramıyorum, programı kapatamıyorum. stop a basınca DURDURULUYOR yazıyor status de fakat bişey olduğu yok. vuze kullanıyorum. external a daha önce 20-25gb civarı şeyler indirmiştim bunda niye böyle yaptı sizce donanım-yazılım guruları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 ama üzüyorsunuz beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 donanım-yazılım guruları derken bir ti'ye alma sezdim.. format at düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 yanlış sezmişsin, büyük saygım var burdaki gurulara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 usbye girmeyi denediğin tekrardan çalışamya başlıyo gibi bekletiyomu? öylese power settings e git advanced-usb-selective suspend kapat. belki öyle bişidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 hash i paste et bi bakalim belki torrenttedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 usb ye girerken çıkarken hiç bi bekleme olmuyor ama o dediğine bi bakayım. Esh, torrentten de değil farklı 3-4 tane denedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 utorrent dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Benzer sorun bende de var dı, harici disk NFTS oalrak formatlaman gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 evet ilk olduğunda durumu anlayıp NTFS yapmıştım zaten de bu başka bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 harddisk de yer açıp denedim, yine aynı şey oldu =) bi de hızı 200e sabitlediğimde bi sıkıntı çıkmıyor gibi ama 260a çıkardığımda sapıtıyor anlattığım gibi. başka bi torrent programıyla deneyeyim bakalım nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 usb kablosu usb 1.0 olabilir mi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 cık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar