Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DAOC Cdkey !

Gilth

Öne çıkan mesajlar

Evet daoc classic cdkey satiyorum, bu demekki, si'siz ve toa'siz ama 1 ay oynama hakki hala duruyo , eger ilgilenen varsa tek istedigim toa cdkey yada 30 euro karshiliginda ki toa cdkey aliyim...

ps: ne yapicam demeyin classic daoc'la, mesela cok iyi bb yapilir :), +bonus itemlarini alirsin housingden filan falan.[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore...
WoW: Gilth Undead Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Aragorn-, 11 Kasım 2004 18:30 tarihinde demiş ki:
said:
daverc, 11 Kasım 2004 17:47 tarihinde demiş ki:
Gidenlerin cogu 1 ay icinde daoca donucek eminim

2 ayda dönerler

Sen gelme lan geriye :)[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

Solemesi ayip biz yine mid de toplandik su kavgalar biterse bi ihtimal guild kuracaklar bakalim ne olacek[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

pvp sistemi bence wow'da hich de kotu degil ... WoW'un amaci pvp degil zaten tamamiyle, ama pvpside hich kotu degil ve de gelishecek, bende zegna gibi dushunuodum valla stress betayla open betaya katildim cok hoshuma gitti rogue class'i...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore...
Sosyal ağlarda paylaş

eu'da cikana kadar beklicem sonra dushunucem alicammi almicammi. Ama bu arada exc mid'de bashliyorum :P , bu defa archer filan olmicam, sb achiyorum... Shubat'a kadar bunu kasicam ondan sonra wow'u alirim sanirim ama bi kenarda'da daoc durur, pvp isteyince girer daoc oynarim :)[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur Not Active anymore...

[Bu mesaj Gilth tarafından 12 Kasım 2004 06:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sb yi sil aklında gecirme şole soliim belkide en pahalı itemlar artiler ve scrollara sahip bi class tabi iyi bi sb olmak istiyosan su ana kadar 50 pilat'a yakın para harcadım battler malice som u para vermeden alabildim sans scrollarıda ses dustu sayılır ama scalars denen melet icin 20 plat biriktirmem gerek daha ayrıca golden spear almam lazım ki excall mid'e her arti spot'u camp anca sabah cok erken satlerde bosalıyor ondada kasacak grup bulacanda gidecende babalar gibi sm rune master bonedancer ac bunlarin artileri otekilere gore daha kolay rvr'de ise tercih edilen classlar ayrıca mid'de stealth oynamak albiyonda oynamaktan 5 kat daha zor[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Moss, 15 Kasım 2004 23:26 tarihinde demiş ki:
sb yi sil aklında gecirme şole soliim belkide en pahalı itemlar artiler ve scrollara sahip bi class tabi iyi bi sb olmak istiyosan su ana kadar 50 pilat'a yakın para harcadım battler malice som u para vermeden alabildim sans scrollarıda ses dustu sayılır ama scalars denen melet icin 20 plat biriktirmem gerek daha ayrıca golden spear almam lazım ki excall mid'e her arti spot'u camp anca sabah cok erken satlerde bosalıyor ondada kasacak grup bulacanda gidecende babalar gibi sm rune master bonedancer ac bunlarin artileri otekilere gore daha kolay rvr'de ise tercih edilen classlar ayrıca mid'de stealth oynamak albiyonda oynamaktan 5 kat daha zor

has :( , bende mid'de kamp olayi ve ne biliyim scroll olaylari daha iyi oldugunu sanmishtim ....[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur SOLD
NEW Shadowblade "Hayvancik" - Excalibur/Midgard
Sosyal ağlarda paylaş

o Konuda en iyisi Hibdi.. Mide scrollari pek bilmiorum ama camp olayı cok kotu cogu arti genelde campli hatta calma olaylari bile vaa :). Zaten midde arti ve scrollarin fiyatlari cok pahalıydı simdi NF den sonra iyicene azar..

[Bu mesaj Satoshie tarafından 16 Kasım 2004 14:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilth, 16 Kasım 2004 18:22 tarihinde demiş ki:
hehe shimdi achiyimmi nightshade diye dushunmeye bashladim :), varmi yardimci olabilecek eger bashlarsam hib/exc?

Ranger ac ranger cok aglatacaklar valla[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...