Chivalrous Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Act III MP 1 farm yapmak istiyorum. Sizce en iyi WD ve Monk buildi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 zaten konu açmışsınız WD mı Monk mu diye, orada soruverseydiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chivalrous Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 O konu Wizard mı daha iyi farm yapar yoksa monk mu diye açmıştım. Burda Witch doctor ve monk'a farm için en uygun buildi soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bu tür soruları kendi başlıkları altında tartışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Abi 3000 tane video guide var youtubeda aynı keywordlerle, hem itemlerini alıyor hem de kendisi gösteriyor oynayarak gerçekten efektif mi değil mi diye. Artık forumlara wot şeklinde döşenen guidelar bile eskide kaldı. WD+Monk en etkili nasıl olur demek istediysen de en iyi overawe spamlayan monkla sacrifice WD olur heralde. Köpekler hem dağılmayacaklar hem de %1125 overawe ile %48 daha da fazla vuracak her seferinde falan, höh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Teleport eden thunder fist ve sweeping wind, inna bacaklik ve movement speedli bot ile hizlica yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Monkta tek build var zaten ,açıp herhangi bir monktan bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar