Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 8-9 ay önce aldığım cell tech marka creatin ve gaspari aminoacid vardı celltech limonlu olduğundan galiba limon parçaları fln sararmış. amino acidde bi farklılık yok gibi ( tablet/hap şeklinde) sizce kullansam zararı olur mu ? bilgili biri var mı bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 acilmissa sahsen ben kullanmazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 kullanma kimyagerim ben ölürsün ne alakaysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 kullan belki ters teper daha fazla kas cikartir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 herhangi bir ilaç hakkında doktorun bizzat bana söylediği; ''ilacın kullanma tarihi bi süre geçsede kullanabilirsin sonuçta tarihinin geçmiş olması etken maddesinin etkisini yavaş yavaş kaybetmesi demek'' bu konuyla ne kadar alakalı olur bilemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 O creatine kaya gibi olmustur. Once kirman gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 yok sertleşme fln yok hiç creatinde... mesela ucuz bi creatin var o taşlaşıyor bekleyince ama bu öle değil. pahalı bide kıyamıyom içicem ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 annene ver yemeklerin içine katsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar