Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oyalanmaya alışmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

hazirandan beri ailemin yanında yaşıyorum, öğrenci evini falan kapattık. iyicene oyalanma insanı oldum, hele son 2 aydır hiç bir şey yapmıyorum resmen. maaşımın %75 küsürünü harcamamışım, harcadığım %25 te spor salonu ve bi kitap birkaç yüz liralık salak bi araba kiralama macerası. abi en sonunda bıktılar benden. bugün babam dellendi, aynen şöyle dedi: 'hiç bi bok yapmıyo, sabahlara kadar oturuyo, bari pavyona gitse karı kız peşinde koşsa dicem ki tamam, en azından serseri oldu. hiç bi bok olamadı lan bu çocuk. çalışıyorum deyip duruyo çalıştığı da yok inanıyosam şerefsizim. ' sonra anneme döndü, 'ulan benim annem sabaha karşı sokaklardan topladı beni zamanında, 80 darbesinden önce asker var terör var, sokaklara iniyodu, bu ne biçim annelik' zart zurt. annem dedi ki, 'naapsın sokaklara inip duvar mı boyasın, yazı mı yazsın çocuk?' böyle manasız tartışmalar içerisinde oyalanmaya devam ediyorum ben de işte. hayır okumuş da insanlar ikisi de. yine itü şeklini koydu bu tartışmada da, bişi de denmiyo havasından geçilmiyo yahu. biraz işim var gerçi de. yok abi. kış uykusuna yattım.

eheh bu da fenaymış. e napıyoruz o zaman?
Mesaj tarihi:
pontipati919 said:

kzpmaza said:

dışarda yürürken, tuvaletteyken ya da duş alırken hep yapmak istediğim şeyler aklıma geliyo eve gidiyim ya da duştan çıkıyımda başlıyım hemen diyorum.

bilgisayarın başına oturunca paticik,oyun vsvs derken o %95 olan istek %10 a düşüyor.

asfhdgjhas oh iyi yalnız değilmişim. bendeki istek %4 e düşüyo bu arada

hayatın kaymış.
Mesaj tarihi:
evden çıkmam gerekirken bile oyalanıyorum ben
hemen müzikler açılıyor, here we stand, worlds apart hearts broken in TWO, TWO, TWOOO deniyor, son bi kez mailler kontrol ediliyor, sonra da 10 saniyeyle otobüs kaçırınca kendime dayak atmak istiyorum
  • Yeni Oluştur...