inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Benim fiyatlar carrefour fiyatları.Her yılbaşında fiyatları herkesten düşük tutarlar ki bu yılbaşı da değişen bir şey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Nasi ikna edebilirim fiyatlarin ucuzluguna bilmiyorum ama bir iki fiyat verebilirim karfurdan. 50 liralik vodka? Yeni Rakı Telefondan bu kadar bulabildim. Sanirim dediğin vodka binboa fln olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Realde çok sıkı sepetler var yılbaşı için, aklınızda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 yılbaşı sepetlerine pek kanmayın. iddaalı paketleri satın alabileni ben henüz görmedim. 2-3 iyi sepet koyuyolar onları zaten personel falan satın alıyor geriye dandik sepetler kalıyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 dün migrostan aldım ben bi dolu vardı sanki kimse almamış zaten eskisi gibi ucuz değil 160 ile 180 tl'lik 2 paket var çok değil 4 sene önce falan aynı paketi 100 liraya aldığımı hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 smirnoff duty freede 20-30tl gibi komik bi rakamdı ha ama marketlerdeki fiyatlara göre uygundur o yüzden destekliyorum alkolik hareketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 elesso said: yılbaşı sepetlerine pek kanmayın. iddaalı paketleri satın alabileni ben henüz görmedim. 2-3 iyi sepet koyuyolar onları zaten personel falan satın alıyor geriye dandik sepetler kalıyor hep. + tekeller alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paticik dışı 2 Yeni Rakı 1 Chivas satıldı. Kalan stoğum: 3 x Chivas Regal 12 yillik 1 litre : 100 TL 2 x Yeni Raki 70 cc : 40 TL 1 x Smirnoff 1 litre : 50 TL 1 x Absolut Votka 1 litre : 55 TL 1 x Jagermeister* 1 litre : 80 TL * Kendi stoğumdan halka arz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Onur, senin memleket Erzincan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 geçen rusyadan gelirken 4,5LT chivas 140 eur, 3LT smirnoff 32 eurdan getirdim, bi süre yeter heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 synthesizer said: geçen rusyadan gelirken 4,5LT chivas 140 eur, 3LT smirnoff 32 eurdan getirdim, bi süre yeter heralde :D rusyaya gidip smirnoff ile dönmek :( noob Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 anlatamadım galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 chivas ok, fakat smirnoff? kötü yani neyse afiet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Fotograf makinesi fotografta ise resmi neyle çekti ateyizler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Adam resmi koymayı bekliyomuş ayrıca ya fghdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 hazır duruyo feyste hacı. öle her istediginin gigantic şişesi yok dutyfreede, demeye calistigim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 gönül isterdi en azından bi grey goose veya ruski standard olsun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar