Hergonan Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Hâlen inanılmaz :P Bende yüklü, arada multi oynuyorum Gamespy sağolsun cd key falan lazım değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Alien vs Predator : Requiem çıkıyor! Filmimiz Predalien bebeğimizin uyandığı geminin bir Amerikan kasabasının ormanına düşmesiyle başlıyor. Trailer'indeki av sahneleri Predator 2'yi anımsatsa da ilk AVPden gani gani güzel bir film olacağına inanıyorum.Yılbaşı sezonunda geliyor. Trailer'i burada : http://www.youtube.com/watch?v=0E5yIi96RLM Nihayet komandolar , Alien'ler ve Predator'lar bir arada! YAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Batırcaklar gibi duruyo, çekmeselermiş keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 düşünsene kasaba şerifi danny glover, gelen komando birliği başı da arnold schwarzenegger :). Çok eğlenceli olurdu bence. Ama biraz daha zorlasa dehşet gezegeni denilen über-dangalak film gibi aksiyon sahnelerine sahip olabilirmiş. Özellikle bayen argadaşın .50 cal browning m2 bozmasını kullanması hem de yağmur altında olması hoş değil :). [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 11:22 tarihinde, Mathias tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2007 Aliens vs. Predator: Requiem ilk 5 dakikalık videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 2. sinin topicini yada çıktığını görmemiştim, 1.sinden sonra daha kötüsü nasıl çekilir diyodum ama çekmişler, rezalet teknik kalite eh işte konu, rezalet işleniş vakit kaybı direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar