Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alien vs predator the movie

denderman

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
:horace: Horas Goskin (42):
Bence Alien vs Predator insanin kendine yakisani giymesidir. Simdi ben vucudumun en nacizane bolgelerine kadar yagimi sursem, altima siyah taytimi ceksem, kalan yagla da biyigiimi burup meydana ciksam, sonra meydan da hoyda bre pehlivan diye dansederken insanlar bana abi elyinlari bekleyen piredator gibi olmusun demezler mi? Iste o yuzden, sef distrah[signature][hline]too much, too young

[Bu mesaj Volfied tarafından 13 Ağustos 2004 02:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bıragh ya.. imzanda dediin gibi külliyen yalan o. bak bu şekilde olucak:
said:
DA2019, 23 Temmuz 2004 16:12 tarihinde demiş ki:
alienlar ölücek, predatorler ölücek, esas oğlan, esas kız tapınaktan kurtulcaklar. :) Muhtemelen finalde çok büyük bir patlama olabilir.

biz de kıl olcaz tabi haliyle[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Volfied, 13 Ağustos 2004 02:01 tarihinde demiş ki:
:horace: Horas Goskin (42):
Bence Alien vs Predator insanin kendine yakisani giymesidir. Simdi ben vucudumun en nacizane bolgelerine kadar yagimi sursem, altima siyah taytimi ceksem, kalan yagla da biyigiimi burup meydana ciksam, sonra meydan da hoyda bre pehlivan diye dansederken insanlar bana abi elyinlari bekleyen piredator gibi olmusun demezler mi? Iste o yuzden, sef distrah

Kemik Rulzz ;) ve de +1[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 22 Temmuz 2004 16:44 tarihinde demiş ki:
Bu arada inşallah değişir, official sitede Türkiye release date'i: 12.Kasım.2004 olarak gözüküyor.

Alien vs. Predator Official Site

Türkiye gösterim tarihi...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

Malesef öle, kasıma kadar beklicez artık. E ondan sonra da bi ay episode 3 için beklicez, hayatımız yeni film beklemekle geçiyo. :([signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

böühüü. Alien 5 diye bi filmde çıkcak mıydı var mıydı böyle bişey ? dünde kanald de alien 4 vardı kimse yazmamış forumlara ehe ya da ben görmedim anca sonun yakaladım[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki:
İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
Sosyal ağlarda paylaş

*************SPOILER****************

Gecen aksam izledim.

Tahmin etmediğim bir şekilde hatun kişiyle predator arasında bir yakınlaşma oldu.

Bir de filmin sonunu açık bıraktılar.("aLİEN+pRedator"ler nasıl doğuyor onu görüyoruz:) )[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. "
Sosyal ağlarda paylaş

Sçacam ben bu sinema anlayışına.. Adamlar kendileri kaybediyorlar. Ben gidip dvd'sini alacam bunun. Ben ve tanıdığım en az 30 kişi bu sinemaya gidecek(ti). 4 ay sonra vizyona sokarlarsa babayı bekleriz..Herkes gidip dvd'sini alacak. Salak ya salak hepsi salak. Nasıl pazarlamacı bunlar? Takozlar..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

inanılmaz gicik bir şey bu beklemek, hele bir de başka bir yerde çıktığını bildikten sonra, eee birde imkanların olunca benim gibi insanlar filmi bulup izler sinemaya kadar bekliyemez,
bu arada sanırım bu film hayal kırıklığı olacak gibi bir his var içimde ama sonuçta filmi izlememi engelliyemez, bide film 87 dakika (başka bir yerde 110 dakka hayda her neyse) yaw ne biçim iştir bu, böyle film yapıp kısa yapmak.

sonuçta bence bir yerlerlerde izliyebilirseniz izleyin, bence okadar bekleyişe değmez gibi ama (iki tane favori sci-fic karakterlerini içeren bir film için böyle bir şey yazdığma inanamıyorum offf be offff)[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.

[Bu mesaj Jo_jixu tarafından 17 Ağustos 2004 17:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BiTcH_oFBaT, 17 Ağustos 2004 17:24 tarihinde demiş ki:
ben yaklaşık 9-10 aydır bekliorm filmi düşünün...

ilk bende dudyuğumda sanırım o kadar zaman olmuştur belki daha azdır ama, ben çok heyecanlanmıştım vay be dedim adamlar böyle bir film yapacak falan, ama yönetmene bak, oyunculara bak ve de sonra da yapmaya çalıştığın filme bak, yani böyle bir konuyu insanlara sunmaya çalışıyorsun ama bunu bir araya getirmek bence ağır kaçar diye düşünmüştüm ve açıkçası direk önyargılı bakmaya çalıştım, son zamanlarda zaten devam filmleri pek iyi olmuyor çoğu birde alien ve predator ler yaw yapmayın ya güzelim bir oluşumu batırmak için davetiye, belkide elimizdeki tek şansı harcadılar bu yaratıkları görmek için, allah bilir nasıl saçmalıklar koymuşlardır filme ama bakalım
gerçekten çok kızmıştım bu kadroyu duyunca şimdi yine kızdım offff be, fox a tazminat davası açacağım nasıl böyle efsaneyi batırırsanız diye (sadece film iğrenç çıksın ben gösteririm onlara (bunuda nasıl yaparım bilmiyorum ama))[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.

[Bu mesaj Jo_jixu tarafından 17 Ağustos 2004 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Disappear, 17 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
kararsiz kaldim screeneri cikmis indirsemmi sinemada geriliptemi izlesem yoksa bu filmde freddy vs jason gibimi olur gerilimse evde zevki olmaz ama bole sirf vurdu kirdiysa izlenir

bence screenerda izleme ama yakında divx i çıkar onu izle
ben öyle yapacağım en azından[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
O kadar kötü mü ya, geldiğinde gitmeye bayağı hevesliydim de imdb 5 veriyosa o zaman düşünmek lazım.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.

Saendul: Yukarıdan emir mi geldi :P
Ardeth: Hangi yukarsı. En yukarda oturan benim.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...