kath Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 İki gündür kullanıyorum teknosa'dan 899 lira gibi güzel bi fiyata aldım. Tavsiye ederim Specleri şöyle ; http://www.gsmarena.com/lg_optimus_l9_p760-4955.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Fiyatına göre iyi.Ben gittim dual core cihazımı sattım,L7 aldım .Büyük ekran olsun diye cebelleştim ama hata yapmısım 1 ghz işlemci 512 ram pert cıktı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Bunda dual core 1 ghz işlemci + 1gb ram var. Donanim gayet yeterli. 800 mhz single core bi motorola'dan upgrade oldu bnm için tadından yenmiyor. Şu ana kadar görebildiğim iji downside var 1. Sistem hafızası kullanıcı için 2.7 gb gibi bişi ama micro sd desteği var tabi. 2. Arka kapak biraz dandik çıkarıp takarken elinden kalacakmış hisse uyandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Çok iyi fiyat bence. Nasıl o ifyata ladın 1200 küsür diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 araba plakasi gibi telefonmus birader, gule gule kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Turuncuda fiyatı düşmüştü millet çılgın gibi s3 mini alırken ben bunu kapadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 şimdi derin bi nefes al ve kamerasının çok kötü olduğunu söyle bana. değilse anneme alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Kamera ne iyi ne kötü, özellikle ışık düşükse feci drenli, ortalama ışıkta ortalama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Karıda tutdurdu illa s3mini alıcam diye.Diyorum karı 999 değmez dur bende zorla aldırayım bundan .Karı 1.50 bu ona laptop gibi olur hhuuhuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar