aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 burdan baska arkadasim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Dün mesela; kız arkadaş dahil, mahalle arkadaşlarım bile satış yapınca hass*ktrin gidin dedim içimden, herkes kendi kafasına göre yaşıyor bu bir gerçek. Kimse kimsenin umrunda değil. Sevgiliniz bile olsa bir gün yalnız kalıcaksınız, o yüzden yalnızlığı nasıl alt edeceğinizi öğrenin. Arthur Schopenhauer diyor ki: vücut geliştirmek, kız peşinde koşmak, ata binmek, yüzmek, gibi zamanla kaybolabilecek fiziksel ağırlıklı hobilere fazla takılmayın, zihninizi kullanacağınız hobilere ağırlık verin ki hayat boyu rahat, huzurlu ve sıkılmadan, kendinize yetebildiğinizi gördüğünüz bir yaşam süresiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 insanlari seviyorum, onlari dinliyorum ama karismiyorum, mudehale etmiyorum.ayrica yalnizlik hobim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 bende milletin yanında tırt biriyim kendim oldugumda çok iyim ama tam bir boga erkgiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ben çok fazla kendim gibi oluyorum, buda iyi değil galba normal insanlardan çok tepki çekiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/557485_447531555302101_463678546_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Dexter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Saeros said: leonardo said: kimsenin yanında kendim gibi olamıyorum. asla kendim gibi hissetmiyorum. hep bi yapmacıklık, sahte sırıtmalar, dinliyomuş gibi yapmalar falan... yanındayken kendim olabildiğim birine ne zaman rastlarım bilmiyorum. sizde de durum aynı mı? salman lazım biraz, içten içe herkesin seni kabul etmesi ve sevmesi gerektiği gibi bi düşünceye kapılmışsın. ama gerçek şu ki sen bazı insanları sevmeyeceksin, bazı insanlar da seni sevmeyecek, böyle böyle insanları filtreleyerek yanında kendin olabileceğin insanlarla bir araya geleceksiniz. garfeel has spoken http://i.imgur.com/0xhSm.gif +++ Ailen, iş ortamın, okul ortamn seni olmak istediğinden, olmaya çalıştığından daha farklı bir insan olmaya zorlar. Oynarsın herkese, herkes farklı oynar, sen de farklı oynarsın ama odana girdiğinde düşer omuzların pişmanlıktan. Keşke şöyle olsaydı, keşke böyle yapsaydım. Ama sorun senin insanlara ayak uydurmaya çalışman, onlar seni umursamadıkça sen de onlara ayak uyduramazsın, asıl sorun insanların umursamaması ve senin bunu fark edememen abi. İnsanlara katlanmaya çalışma, oldukları gibi sev/sevmeye çalış en azından sadece. Kendini yalnız hissetmen de dolaylı olarak onların seni yalnız hissettirme durumu, ama asıl yalnızlık aslında hiç kimsenin aklında olmadığını düşündüğün an. Halbuki elbette birileri seni düşünüyor, sen bunun farkında değilsin. Neyse, zihnini fazla yorma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 aquila said: kardes sen ozel degilsin, genelde insan interaksiyonu oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 leonardo said: kimsenin yanında kendim gibi olamıyorum. asla kendim gibi hissetmiyorum. hep bi yapmacıklık, sahte sırıtmalar, dinliyomuş gibi yapmalar falan... yanındayken kendim olabildiğim birine ne zaman rastlarım bilmiyorum. sizde de durum aynı mı? çok başarılı olacaksın. yanımda var öle bişi. bi öle diyor biböle diyor, mimik vermeden değişiyor da değişiyor. rahatsız olma işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 be like water. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 buruşli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leonardo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 işin bi acı tarafı da, artık o kadar iyi rol yapıyorum ki, nasıl gözükmek istersem öyle gözükebiliyorum. içimden küfürler ettiğim insan beni 'güleryüzlü, sevecen' olarak tanımlayabilecek durumda. bi başkası rol yaparken de anlayabiliyorum kolayca. iyi mi kötü mü bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 biz de öyleyiz merak etme panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 aquila said: be like water. By burus li Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 ben de neredeyse her yerde kendim gibiyim kimsenin istediği şeyleri söylemek zorunda hissetmiyorum kendimi falan tabii bu da bazen başarısızlık getirebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 said: Halbuki elbette birileri seni düşünüyor, sen bunun farkında değilsin. PFFFFFTTTTTT- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 bohem hayat yaşamak için paraya ihtiyacının olması?.. hayat garip, insanlar falan bişey hep bunlar tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar