Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

olduğun gibi olmak

leonardo

Öne çıkan mesajlar

Dün mesela; kız arkadaş dahil, mahalle arkadaşlarım bile satış yapınca hass*ktrin gidin dedim içimden, herkes kendi kafasına göre yaşıyor bu bir gerçek. Kimse kimsenin umrunda değil. Sevgiliniz bile olsa bir gün yalnız kalıcaksınız, o yüzden yalnızlığı nasıl alt edeceğinizi öğrenin.

Arthur Schopenhauer diyor ki: vücut geliştirmek, kız peşinde koşmak, ata binmek, yüzmek, gibi zamanla kaybolabilecek fiziksel ağırlıklı hobilere fazla takılmayın, zihninizi kullanacağınız hobilere ağırlık verin ki hayat boyu rahat, huzurlu ve sıkılmadan, kendinize yetebildiğinizi gördüğünüz bir yaşam süresiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

leonardo said:

kimsenin yanında kendim gibi olamıyorum. asla kendim gibi hissetmiyorum. hep bi yapmacıklık, sahte sırıtmalar, dinliyomuş gibi yapmalar falan... yanındayken kendim olabildiğim birine ne zaman rastlarım bilmiyorum. sizde de durum aynı mı?

salman lazım biraz, içten içe herkesin seni kabul etmesi ve sevmesi gerektiği gibi bi düşünceye kapılmışsın.
ama gerçek şu ki sen bazı insanları sevmeyeceksin, bazı insanlar da seni sevmeyecek, böyle böyle insanları filtreleyerek yanında kendin olabileceğin insanlarla bir araya geleceksiniz.

garfeel has spoken

http://i.imgur.com/0xhSm.gif

+++
Ailen, iş ortamın, okul ortamn seni olmak istediğinden, olmaya çalıştığından daha farklı bir insan olmaya zorlar. Oynarsın herkese, herkes farklı oynar, sen de farklı oynarsın ama odana girdiğinde düşer omuzların pişmanlıktan. Keşke şöyle olsaydı, keşke böyle yapsaydım. Ama sorun senin insanlara ayak uydurmaya çalışman, onlar seni umursamadıkça sen de onlara ayak uyduramazsın, asıl sorun insanların umursamaması ve senin bunu fark edememen abi. İnsanlara katlanmaya çalışma, oldukları gibi sev/sevmeye çalış en azından sadece.

Kendini yalnız hissetmen de dolaylı olarak onların seni yalnız hissettirme durumu, ama asıl yalnızlık aslında hiç kimsenin aklında olmadığını düşündüğün an. Halbuki elbette birileri seni düşünüyor, sen bunun farkında değilsin.

Neyse, zihnini fazla yorma.
Sosyal ağlarda paylaş

leonardo said:

kimsenin yanında kendim gibi olamıyorum. asla kendim gibi hissetmiyorum. hep bi yapmacıklık, sahte sırıtmalar, dinliyomuş gibi yapmalar falan... yanındayken kendim olabildiğim birine ne zaman rastlarım bilmiyorum. sizde de durum aynı mı?

çok başarılı olacaksın.
yanımda var öle bişi.

bi öle diyor biböle diyor, mimik vermeden değişiyor da değişiyor.

rahatsız olma işte.
Sosyal ağlarda paylaş

işin bi acı tarafı da, artık o kadar iyi rol yapıyorum ki, nasıl gözükmek istersem öyle gözükebiliyorum. içimden küfürler ettiğim insan beni 'güleryüzlü, sevecen' olarak tanımlayabilecek durumda. bi başkası rol yaparken de anlayabiliyorum kolayca. iyi mi kötü mü bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...