behran Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Selamlar. daha önce karşıma çıkmayan bir sorunum var. yeni başladığım bir sitede li elementinin altında 5 tane a 1 tanede normal text var. ilginç bir şekilde a içindeki text ile normal text aynı boylarda, padding margin vs aynı olmasına rağmen yaklaşık 1px kadar a'nın text'i daha aşağıda. fark ettim ki tüm a için geçerli olmuş. sanırım bir yerde hata yapıyorum. fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Line height'e bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 display: inline-block Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 * margin0 padding0 çektin mi başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 MasterHapLo said: diğer text i ayri li icine koysan? kod şöyle: or sign up with email gene fark etmiyor. li içinde de az önce yazdığım satırlardada hatta içinde "or" u kullansamda aynısı oldu. line-height'i hangi elemente vermem gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 çözdüm :) bir yerde vertical-align vermişim ondan olmuş. teşkkr cevaplara yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar