KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 111 kişinin öldüğü Maraş olaylarının yıldönümünde 34. Anma Yılı Etkinliği düzenlemek isteyen Alevi-Bektaşi Federasyonu'na valilik izin vermedi. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/22219030.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Üstüne de bir güzel dövdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Faşizm daha ne olabilir diye sormaktan korkuyorum. Bu yaşanan faşizme daha ne ilave edilebilir, ardından ne gelir diye soruyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Her sene anma gösterilerini engelliyorlar hatta geçen sene ülkü ocakları saldırmıştı insanlara. Bir katliam yapılıyor ve bu katliamı, akrabalarını anmana bile engel oluyorlar. Zaten wikipedia'da da bakarsanız ciddi çarpıtma var. Bende devamlı düzeltmeye çalışıyorum ama adamlar resmen bastırıyor. Maraş olayları, Sivas tatsızlığı şeklinde wikipedia'da çıkıyordy. Bu durumu düzeltebilmek için baya bir uğraştım, insanlara da mesaj attım yardım edin vs. diye hala tr.wikipedia'da mesela tartışmalı bir maddedir. Ciddi anlamda çarpıtmaya çalışılıyor, alevi - sünni çatışması şeklinde adlandırılmak isteniyor, halbuki dönemin hakim'i bile alevilerin hiç bir şekilde silahla karşılık vermediklerini sadece bir evden silah sesi geldiği yönünde iddia olduğunu söyledi. Suriye'de ki iç savaş sonucunda Suriyeli isyancılar yönetimi ele geçirirlerse şayet Suriye'de yaşanacak nusayri katliamı Türkiye'yi de direk olarak etkileyeceğini düşünüyorum zaten hükümette bu yönde bir eğilim sergiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar