KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Şu an ULUSAL KANAL'da canlı yayında. An itibariyle Grup Gündoğarken söylüyor. http://haber.sol.org.tr/kultur-sanat/sanatcilar-reddediyoruz-ferman-padisahin-ulke-bizimdir-diyerek-bir-araya-geliyor-haberi afişi buradan görebilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 İlhan İram'i izleyin yahu, unutmuşsunuzdur çoğunuz...Koşun, açın ULUSAL KANAL'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Hani ilhan irem yok şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 http://www.emrahoner.com/wp-content/uploads/2010/02/yigit_ozgur_ilhan_irem.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 aktiftablet said: Hani ilhan irem yok şu an? :( anons ettiler, video konfreans ile mesaj yolladı ve sonra da yeni klibini paylaştı. kaçırmışsın dostum. tuhaf adam ama bu İlhan İram yahu, çıkmıyor adam canlı yayına yıllardır. ben de heyecanlandım adam anons edince, "ulan adam yıllar sonra canlı yayına çıkacak" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yaşlanınca ben de öle olucam lan howard hughes gibi çıkmayacağım dışarıya. vay egzantrik ihtiyar diyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 david bowie gibi olcam bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ol abi.. bi de ajda pekkan gibi karın olsun hatta ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ben orospu olucam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 de get, akşam akşam...töbe töbeee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ferman padisahinsa, got benim birader, sana noluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 göt dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ama kendininmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ufff...genco erkal şov yapıyor. orada olmak vardı anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 vatanımın evlatları...lan böyle canlı performans çok az izledim, siz de izleyin. açın izleyin genco erkal'ı...bu kadar mükemmel nazım yorumu uzun zamandır izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 cok samimiyetsiz, reklam kokan hareketler oldu bunlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 kuddusi diğer konuda sabiha gökçene laf atıyolar koş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 akito, zavallı bir adam haline geliyorsun gün geçtikçe. gölge etme güzel kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 aquila said: cok samimiyetsiz, reklam kokan hareketler oldu bunlar ya. valla öyle bir niyetim yok, harbiden genco erkal çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar