sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Dün Digiturk'te gördüm "lan Don Cheadle dizide mi oynuyor?" dedim çektim baktım ilk bölümü sevdim. Don Cheadle var bi kerem, sonracıma taş hatun kategorisinden kristen bell var. Komedi-drama karışımı ama daha çok komedi tabii. Biraz Lie to Me'yi andırıyor diyebiliriz Don Cheadle'ın karakteri nedeniyle. 30 dakkalık bölümler, o yüzden baymıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 kristen bell olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yes twilight ile dalga geçen bi post görmüştüm aklım oraya gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Don Cheadle umrumda degil kristen bell varsa 10 dk bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 son favorim,çok iyi ilerliyo 7.bölüme geldim,Don abi altın küreyide kaptı,Kristen Bell'in hastasıyız ezelden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2016 BEn de daha yeni başladım buna, ilk günde ilk sezon bitti, tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar