di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Selamlar, Hali hazirda bir yandan bakiniyorum ama Pati'den de direkt "aha aradigin bu" diyebilecek bir iki kisi vardir diye tahmin ettigimden mutevellit, dayanamayip soruyorum. Boyle anneye anlatir gibi anlatmayan, temel konulari soyle bir ozet gecip sonrasinda detayin gibine vurup, ne, ne zaman, niye kullanilir gibi konulari da kapsayacak bir kaynak arayisindayim. Var midir bildiginiz, onereceginiz kaynak acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Sor buradan kafana takılanları yardımcı olalım. Bundan güzel kaynak mı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Kafama takilani ya da yapamadigimi google cozuyor ya, sikinti yok. =) Olay kafama takilmasi degil esasen, daha cok kendini gelistirmek, gercekten konuya hakim hissedip gerektiginde "evet ben bu isi biliyorum" diyebilmek. Haliyle ihtiyacim olan daha cok boyle bisey. Varsa ne ala, yoksa da saglik olsun yapacak bisey yok. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 adam tutup yaptırırız, sen söle kafanda kalıcğaına burda kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 di said: Kafama takilani ya da yapamadigimi google cozuyor ya, sikinti yok. =) Olay kafama takilmasi degil esasen, daha cok kendini gelistirmek, gercekten konuya hakim hissedip gerektiginde "evet ben bu isi biliyorum" diyebilmek. Haliyle ihtiyacim olan daha cok boyle bisey. Varsa ne ala, yoksa da saglik olsun yapacak bisey yok. =) Tamam işte sen yaz nerde doğrusun nerde yanlışsın neden yanlışsın tablo yapılarında ne yapıyorsun nasıl yapiyorsun doğrumu yanlışmı. O şekilde yapsan ne olur bu şekilde yapsan ne olur vs vs yardımcı olmaya calışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 HEM ZENGİN HEM ALÇAK GÖNÜLLÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Yahu iyi de, yok oyle bir dunya. Hani ortada derya deniz data olur, user story olur, su olur bu olur o zaman eyvallah da, oyle "kafama su takildi nasil?", "bunu boyle yapardim dogru mu?" diyecegim bir durum yok ortada. Neyse olayi mumkun oldugunca anlatsin, ben de oturup roman okur gibi okuyayim, bilgi sahibi olayim istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ya olsun sen seko abimi dinle ya alalaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 sequo diyorsa dogrudur haci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Tebrikler, bir konuyu daha pic ettiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 nice yigitlere ne oldu bu gece bi konu pic olmus cok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hbba Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Meh http://www.mysqltutorial.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Proje falan geliştirmedikçe zor. Tam öyle bir aşamadasın anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 abi aslinda mysql in kendi doc lari oldukca iyi. ha DBA gozuyle bisiyler ariyosan, yani server optimizasyonu vs vs, bunlar icin ayri bloglar vs veya kaynaklar takip edicen ama tek bi source of truth yok bu anlamda. DBA islerine ama zaten girmeni onermem, development anlaminda mysql in kendi dokumantasyonu oldukca iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 niye onermion ki para dba'likta bu devirde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 developerin isi degil DBA lik, ayri bi meslek kolu. Ayri bi kariyer yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Yok abi DBA'lik degil olayim. Yani MySQL serveroptimizasyonu yapabiliyorum sys-admin'likten kalma. Yine iyi kotu table structure olusturup duzgun sorgu yazabiliyorum. Haliyle aradigim 1000 sayfalik manual degil, bana ozet gecip sonrasinda "olmasi gereken budur, isin inceligi sudur" diyecek, 200 bilemedin 300 sayfalik bir kitap/dokuman. Git gel 2,5-3 saat yol tepiyorum hergun, o arada okuyayim iste hizlica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 nereye 2,5 3 saat yol tepiyosun lan? boğaz köprüsü mü var ingilterede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ya azicik disinda kaliyor is yeri Londra'nin, haliyle arabayla 33 dk, toplu tasima ile 1 saat 10dk oluyor. Arada yurudun ettin tren bekledin derken her sekilde buluyor 2,5-3 saati. Tek vasita olsa yine koymayacak da arada tren falan degistiriyorum, daha ilk haftadan yipratti beni yol. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ise yakin yere tasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Quora'da daha mutlu nasil olurum sorusunun top answerlarindan biriydi ise yakin yere tasinin. Hakkaten hayat kalitesini arttiran bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Valla cok dogru demisler. Freelance calismayi birakip Istanbul'a tasindigimda ilk islerimden biri evime 10 dk yurume mesafesindeydi ve hep gec kaliyodum. Ondan sonra tekrar eve yakin bi yerde calisamadim. Baya baya cezalandiriliyorum senelerdir. =) Neyseki kalici degil, 3-4 aylik bir proje bu icinde bulundugum. Sorasinda ulasimi raha rahat biseylere bakabilicem diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 di said: Kafama takilani ya da yapamadigimi google cozuyor ya, sikinti yok. =) Olay kafama takilmasi degil esasen, daha cok kendini gelistirmek, gercekten konuya hakim hissedip gerektiginde "evet ben bu isi biliyorum" diyebilmek. Haliyle ihtiyacim olan daha cok boyle bisey. Varsa ne ala, yoksa da saglik olsun yapacak bisey yok. =) ben bunun için stackoverflow kasıyorum. milletin takıldığı soruları çözmeye çalıştıkça kendini geliştiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Analytical Function'lara hakim değilsen belki onları öğrenecek kaynak araştırabilirsin.. (lead,lag falan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Deacon said: Quora'da daha mutlu nasil olurum sorusunun top answerlarindan biriydi ise yakin yere tasinin. Hakkaten hayat kalitesini arttiran bisi. su hem o kadar dogru hem de o kadar yanlis bir oneri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar