Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serverıma arkadaslarım baglanamıyor ..

Diemor

Öne çıkan mesajlar

Oncelıkle soyle solıyeyım, Evimde 512 / Adsl var ve bu Adsleden evde toplam 3 bılgısayar faydalanıyor.Mesela suan 3üde aktif... Whats my ip adresini 3 bılgısayardada açtım.3 bılgısayarın ipsinide aynı soyledi...
mesela ip : xxx.xxx.xxx olsun

ben 127.0.0.1,2593 yapıyorum logini
arkadasım xxx.xxx.xxx,2593 yapıyor...

Client 2.0.3 dan denıyor..Benım Sphereim açık hatta oyundayım ancak o serverıma giremıyorum..

Lakin ondada adsl var ancak tek bılgısayar kullanıyor...onunkıne ben gırebılıyorum

Hep bu sorun karsıma cıkıyor umarım cozumu vardır

saygı ve sevgılerımle[signature][hline]Diemor UO Shard
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı sorun bı ara bende de olmustu serverı goremıolardı acaba arkadasların yanlıs mı yazıyor ıp yı[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Sosyal ağlarda paylaş

Norton,panda gibi koruma programları kullaniosan kapa.Modem firewalluyla alakası yok...Eğer yine olmuosa sphere.ini de bir sorunun var demek oluo.Çünkü sende giremiosan büyük bi dert.Ama esas düşündüğüm mevzu.Adsl le server açmış olman.yane 127.0.0.1 bildiğim kadarıyla local connect ip.Server ip si server konsolonda yazar. "monitoring ip xxx.xxx.xxx.xxx diye".O ip yi yazıp ,2593 yapıcan...[signature][hline]ICQ
MSN
Sosyal ağlarda paylaş

portları açtınmı ? windowsun firewall unu kapattınmı ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmeden insanları yanlış yönlendirmiyelim.
Eğer hepsini modem'den bağladıysan birbirine önce şu var,
Modemden bağladıysan ağ bağlantısı varmı?Yani bilgisayarlara ağdan bağlanabiliyomusun?Eğer evetse ozaman,ya ip'yi yanlış yazıyosunuz,ya port yanlış,yada ağ ayarlarında bir sorun var.
Eğer ağdan bağlanamıyosan,o modem Hub görevini görmüyo ve sadece interneti paylaştırıyo demektir.yani modem'i kullanarak bir network kurulamıyo demektir.Bunun ucuz bi hub al ve ağ'ı tekrar kurmayı dene.Adsl'ide hub'dan paylaştır.[signature][hline]Web Tasarım
Web Hosting
Hosting hizmetleri

Kimdir bu Korax?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...