Diemor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Oncelıkle soyle solıyeyım, Evimde 512 / Adsl var ve bu Adsleden evde toplam 3 bılgısayar faydalanıyor.Mesela suan 3üde aktif... Whats my ip adresini 3 bılgısayardada açtım.3 bılgısayarın ipsinide aynı soyledi... mesela ip : xxx.xxx.xxx olsun ben 127.0.0.1,2593 yapıyorum logini arkadasım xxx.xxx.xxx,2593 yapıyor... Client 2.0.3 dan denıyor..Benım Sphereim açık hatta oyundayım ancak o serverıma giremıyorum.. Lakin ondada adsl var ancak tek bılgısayar kullanıyor...onunkıne ben gırebılıyorum Hep bu sorun karsıma cıkıyor umarım cozumu vardır saygı ve sevgılerımle[signature][hline]Diemor UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 arama yapmayı denedinmi ? bu sorun ile ilgili 45654 kere topic açıldı...[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sailor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 modem firewall olmasın..[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Diemor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 modem firewall ?[signature][hline]Diemor UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: plus, 15 Kasım 2004 00:20 tarihinde demiş ki: arama yapmayı denedinmi ? bu sorun ile ilgili 45654 kere topic açıldı... hakkaten ha birden dejavu oldu dedim aha konuyu uplamışlar ama nerde :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Diemor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 daha yararlı olmaya calısabılırsın dostum.... Bu arada Modemim firewall içermiyormuş.[ emin degilim ] Speedtoch'un 4 girişli modemi..[signature][hline]Diemor UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Aynı sorun bı ara bende de olmustu serverı goremıolardı acaba arkadasların yanlıs mı yazıyor ıp yı[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Zerglingtr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Yada modemin firewall desteklidir yada Xp kullanirsan Firewall in acik olabilir[signature][hline]Www.Turkoyun.Gen.Tr Web Master Zergling [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Deviss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Norton,panda gibi koruma programları kullaniosan kapa.Modem firewalluyla alakası yok...Eğer yine olmuosa sphere.ini de bir sorunun var demek oluo.Çünkü sende giremiosan büyük bi dert.Ama esas düşündüğüm mevzu.Adsl le server açmış olman.yane 127.0.0.1 bildiğim kadarıyla local connect ip.Server ip si server konsolonda yazar. "monitoring ip xxx.xxx.xxx.xxx diye".O ip yi yazıp ,2593 yapıcan...[signature][hline]ICQ E-mail MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zgrw Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 portları açtınmı ? windowsun firewall unu kapattınmı ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… go_insane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 o modemle server açamazsın dostum uraşma boşuna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Korax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bilmeden insanları yanlış yönlendirmiyelim. Eğer hepsini modem'den bağladıysan birbirine önce şu var, Modemden bağladıysan ağ bağlantısı varmı?Yani bilgisayarlara ağdan bağlanabiliyomusun?Eğer evetse ozaman,ya ip'yi yanlış yazıyosunuz,ya port yanlış,yada ağ ayarlarında bir sorun var. Eğer ağdan bağlanamıyosan,o modem Hub görevini görmüyo ve sadece interneti paylaştırıyo demektir.yani modem'i kullanarak bir network kurulamıyo demektir.Bunun ucuz bi hub al ve ağ'ı tekrar kurmayı dene.Adsl'ide hub'dan paylaştır.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Serverıma arkadaslarım baglanamıyor .. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 modem firewall olmasın..[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diemor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 modem firewall ?[signature][hline]Diemor UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: plus, 15 Kasım 2004 00:20 tarihinde demiş ki: arama yapmayı denedinmi ? bu sorun ile ilgili 45654 kere topic açıldı... hakkaten ha birden dejavu oldu dedim aha konuyu uplamışlar ama nerde :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diemor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 daha yararlı olmaya calısabılırsın dostum.... Bu arada Modemim firewall içermiyormuş.[ emin degilim ] Speedtoch'un 4 girişli modemi..[signature][hline]Diemor UO Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Aynı sorun bı ara bende de olmustu serverı goremıolardı acaba arkadasların yanlıs mı yazıyor ıp yı[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Yada modemin firewall desteklidir yada Xp kullanirsan Firewall in acik olabilir[signature][hline]Www.Turkoyun.Gen.Tr Web Master Zergling [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Norton,panda gibi koruma programları kullaniosan kapa.Modem firewalluyla alakası yok...Eğer yine olmuosa sphere.ini de bir sorunun var demek oluo.Çünkü sende giremiosan büyük bi dert.Ama esas düşündüğüm mevzu.Adsl le server açmış olman.yane 127.0.0.1 bildiğim kadarıyla local connect ip.Server ip si server konsolonda yazar. "monitoring ip xxx.xxx.xxx.xxx diye".O ip yi yazıp ,2593 yapıcan...[signature][hline]ICQ E-mail MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 portları açtınmı ? windowsun firewall unu kapattınmı ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go_insane Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 o modemle server açamazsın dostum uraşma boşuna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bilmeden insanları yanlış yönlendirmiyelim. Eğer hepsini modem'den bağladıysan birbirine önce şu var, Modemden bağladıysan ağ bağlantısı varmı?Yani bilgisayarlara ağdan bağlanabiliyomusun?Eğer evetse ozaman,ya ip'yi yanlış yazıyosunuz,ya port yanlış,yada ağ ayarlarında bir sorun var. Eğer ağdan bağlanamıyosan,o modem Hub görevini görmüyo ve sadece interneti paylaştırıyo demektir.yani modem'i kullanarak bir network kurulamıyo demektir.Bunun ucuz bi hub al ve ağ'ı tekrar kurmayı dene.Adsl'ide hub'dan paylaştır.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar