-Joker- Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 zorm dll yi kurdum dll yi sphere klasorune atttım hersey guzel calısıyo galiba renkli sysmessage ları falan aliyorum invul isimler sari gozukuyo fakat.speed acinca stone etmiyo hiç bişey olmuyo yaptıgım ayarları pasteliyorum. ultimadeveloperstan aldım. yellowivulnames=1 //Invulların isminin sarı gözükmesi runspeed=10 //Kaç adım koşma sınırı var runtime=1000 //Yukarda belirttiğimiz sınır kaç saniye içinde olacak(şimdiki ayarlara göre saniyede 10 adıma kadar izin var) walktime=1000 //Kaç adım yürüme sınırı var walkspeed=6 //Yukarda belirttiğimiz sınır kaç saniye içinde olacak badmsgdisc=1 //Hata mesajı veren playerları disc. et (inj. dahil) AllowHarmSelf=0 //Büyülerin kendi üzerinde hp götürmesi KillLog=1 //spheresvr.log dosyasının yazılmasını engeller (bunu açabimek için NTSERVICE açık olmalı) LightFix=1 //Global light sistemi DisableSubBagSell=1 Çanta içinde item satışı ItemPickupEnabled=1 //Hızlı item alımı fixi SpeedHackEnabled=1 //Speed hack fixi KillRegionStep=1 //Regionlara girildiğinde @step ile check edilmesini fixler PetsFollowGates=1 //Hayvanlar sahiplerini gate de takip eder Homehomehomeenabled=1 home home home açık/kapalı RubberBandingFix=0 //Koşarken warriorların vurabilmesi(charce) KPatchColorSysMessage=1 // renkli mesajları kullanbilmek için 1 kalacak KPatchLogOut=1 //Log out ayarları normal mi ( 1 ise fixli 0 ise normal KPatchTriggers=1 //@callguards @itemdropon_cont @target_cansee @macro_opendoor kullanılabilirmi KPatchTags=1 //renkli isimler ve isimlerin önüne ve arkasına ek yapma FizzleMageryCastFix=1 //Her hit aldığında fizzle olma fixi PickupCount=2 //Hızlı item almayı engellemek için en fazla kaç item alınabilir PickupTime=500 //yukardaki ayarlar kaç saniye içinde geçerli olacak bide playerlar gz dışında direk log out oluyo log out scp sinde return 0 varmiş bunu return 1 yapmalıymışım ama bu log out scp si nerde :D pek bişey anlayamadım biraz daha yardımcı olurmusunuz bu konu hakkında[signature][hline]UO Turk Reloaded icq:55676059 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 logout scripti derken, on=@logout trigger'ini iceren ve playerlarin sahip oldugu 1 event'tan bahsediliyor.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epica Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 abi on=@logout nerede ya bende bulamadım sıyırıcam kafayı ayrıca her taraf zifiri karanlık yapamadım help meee acillll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epica Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 yaaa allah askına birisi yardım etsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 spheretables.scp te bulabilirsin arkadasım On=@Logout tu orda classlar var 1 player classının logoutuyla oyna[signature][hline]Always Rammstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Ya Zorm.Dll yi Nerden İndirebilirim Aratma Yaptım Ama Linkler Kırık googledanda aratttım bulamadım bir link veirmrisniz Calısan Kafayı kırcam bir türlü yapamadım[signature][hline]Oynayalim.Net Admin WwW.Oynayalim.Net Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Tmm Buldum Yazmanıza gerek yok[signature][hline]Oynayalim.Net Admin WwW.Oynayalim.Net Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar