Malibu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Nasıl anlatacağımı bilmiyorum ancak Knight online oynamış arkadaşlar bilirler. Knight onlinede "r" ye bastığınızda düşmana doğru koşuyor ve onu ölene kadar falan takip ediyordu. Burada öyle bir tuş varmı? Bir rouge PvP esnasında düşmanını nasıl kovalayacak ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Yon tuslariyla..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Yonlerle yapıcaksın fakat baslarda kasmaması ıcın alısana kadar bı dolaş boyle :D cok yararı oluyo ben alınsana kadar oyle yaptım[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 WASD tuşlarıyla[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 O 'r' tusu sacma olmus bence bas r'ye yat pvp oldurur yanı Kendı yetenegınle bıseyler yapmak daha ıyı[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 benim derdim öle bi tuş varsa ben de kullamayımdı yoksa dediğiniz gibi ver pekte iyi bi olay değil. Oh be için rahatladı[signature][hline]Charles Rhadamantis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar