kgns Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Selamlar, eve taşınıyorum, tabii ki internet bağlatıcam. Ancak henüz hangi tür internet bağlatacağımı bilmiyorum ve bazılarında modem de abonelikle beraber geliyor. Fakat ben DD-WRT/OpenWRT/HyperWRT/Tomato gibi herşeyi konfigüre edebileceğim bir firmware ile kullanabilmek istiyorum. Daha önce böyle bir araştırma yapmış olan veya bilgisi olan var ise bana bir kaç öneride bulunabilir mi? Örn: ADSL olacaksa internet tipi şu modem+wireless router combosunu bu firmware ler ile kullanabilirsin veya işte ne bilim VDSL'in modemlerinden uygun olan yok, o yuzden önüne bu firmware'ler destekli bir Router al o da şu marka model olsun falan gibi P.S.: Caddebostan'da Fibernet yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 interneti mi heckliycen hayirdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Linksys X serisi modemler uygun DD-WRT ile kullanmaya. Aslında DDWRTnin desteklediği modem tiplerine bakıp onlara göre alsan daha mantıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 "roket adam" said: Linksys X serisi modemler uygun DD-WRT ile kullanmaya. Aslında DDWRTnin desteklediği modem tiplerine bakıp onlara göre alsan daha mantıklı olur.evet onlara bakıyorum zaten, ama tek tek bakabiliyosun. en ucuz en f/p gibi kavramlara ulaşmam için butun turkiyede bulabildiğim ddwrt destekleyen modem VE router ları bulup listeleyip karşılaştırmam gerek. ben de zaten bunu daha önce yapmış olan, en uygun modem veya router ı bulmuş olan var mı onu merak ettiğim için açtım konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Supported_Devices Bu listeden türkiyede bulunabilenlere bakacaksın tabiki ,burda fiyat/performans oranı yüksek yüksek bir marka olarak tp-link dikkaktimi çekti araştırma yaparken fiyatlar özelliklere göre değişiyor gigabit lan olanlar daha pahalı, bir model hem gigabit lan hem 64mb ramle geliyor bir diğeri 128mb ram +usb vb . Ama benimki ön inceleme aşamasında kaldı ,modele yoğunlaşmadım ,model araştırmasınıda sen yaparsın.hepsi buradaya git mevcut modelleri dd-wrt sitesi ile karşılaştırıp bütçene uyanları not al iyimi kötümü sonuçlar dd-wrt ile google amcaya sor. TP-LINK marka olarak tavsiye edebileceğim bir marka o açıdan düşüncen olmasın .Ben adsl modemini aldığımda bayağı araştırdım o zaman yeni gelmişti türkiyeye . EK :Link vb eklendi. http://www.hepsiburada.com/liste/department.aspx?q=categoryid%3d60001272%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_refview%3dlister%26fh_refpath%3dfacet_4%26fh_reffacet%3dbrand%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3013122%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483646_3013122_60001272%257d%252fbrand%253d%257btp2dlink%257d%26fh_eds%3d%25c3%259f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database burdaki listede çok daha azını gösteriyor? eski mi kalmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 http://www.dd-wrt.com/phpBB2/ Doğrusu bilmiyorum ama benim verdiğim linkin eski kaldığını sanmıyorum ( tp-linkin yeni modelleride var listede ama 100% bilmiyorum tabiki ) senin verdiğin linki ilk defa gördüm ,istersen forumu var orda sor EK: Benim verdiğim wiki linki ,ben onu vakti zamanında google dan router list diye aratarak bulduydum :) ,senin verdiğin sitenin veritabanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 konuyu yeni goruyorum. tomato ve toastman de iyi secenekler, dd wrt biraz sisman bi firmware. Hangi featurelara ihtiyacin olduguna karar verdikten sonra modem secmek lazim. benim tavsiyem min 32flash li ralink chipsetli routerlar olur. Modem/router kombosu tercih etmezdim. arama seklinde DB den bakip burda var mi diye degil, burda 100 lira ustu routerlardan alabileceklerinin neyle uyumlu olduguna bakmak seklinde olmali. Cunku topu topu 3 tane var. modelleri ve piyasayi hatirlamiyorum yanlis yonlendirmeyeyim yenileri geldiyse diye yazmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 TP-link routerlar var listede = alternatif artıyor epey 3 taneden fazla artık yanı eğer kombodan kastın adsl modem/router tek cihazda değilse ,yok kastın ayrı modem + dd-wrt vb. desdekli router cihaz combosu ise iş karışır çünkü bu tip cihaz zor birde fiber vb.de kullanabileyim diyot Tp-linkin bir modeli var adsl modem+router + wan port ama dd-wrt vb özel firmware yüklenmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 tplinklerin hepsi atheros, benim de cok iyi anilarim yok atheros ile. secimim ralink ve broadcomdan yana olurdu. buldugum spesifik model artik butceme ne kadar uygunsa ve diger firmwarelerle ne kadar uyumluysa ona yonelirdim. broadcom bulmak da pek kolay olmadigindan ralink dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 asus rt-n66u nereden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 www.cizgi.com.tr Asusun türkiyedeki üç ithalatçısından biri ve bütün asus ürünlerinin ana teknik servisidir kendisi. Ek : orda vardır demiyorum ,aç ara sor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar