GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 sıcak şarap anabolik etki yapıyormuş cons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 hamile çişinden ötesini tanımam pampa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 taze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 cell-techle kombine edince mükemmel oluyor 3 ayda 10 kilo saf adele ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 http://www.cbc.ca/gfx/images/arts/topstories/2012/06/29/hi-adele-thumbsup-02730321-8col.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 BeIlow said: Evet dışarda satılanlar var ama tad farkı var işte. Benim yaptığım taze eşyalardan yapılma, ballı düzgün doluca şarapla yapılmış bir sıcak şarap. Kendime, bara filan yapıyorum isteyenler olursa onlarlada paylaşayım dedim. Zaten pek para kazanmadığım için zevkine yaptığım bir şey birazda bu olay. Bar Taksimde Klan bar. Sıcak şarap tarifini almaya gelmiştim aslında foruma, vermez misin ki acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 50liraya sattığını duyunca biri fake açıp gelmiş lolll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Fake değil ya internette sıcak şarap tarifi arıyordum, baktım üzerine çok konuşulmuş burda bi sorayım dedim... Üyelik de çok kolaymış aktivasyon maili bile gelmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 verir tarifi. ö.mden atar en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Niye döküyorsunuz yaa onun vitamini suyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Akito said: pandalar brewmaster titleı için kapışıyor en sevdigim adam patiden su akito :D tanidik filan cikarmis bide sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 BeIlow said: İşin geyiği tabi ki o :) alınmaca kırılmaca yapacak bir insan değilim coco :) . Dediğim gibi olay budur isteyenler Taksim de yanıma uğrayabilirler, patiden olduklarını belirtsinler yeter, bardaki uzun elemanım :P . Sohbet falan filan birerde bişiler içeriz :) . ya bırak 25 liraya cintonik sattın geçen sene indigo'da içime oturdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 kertenkel den şok açıklamalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 bütün ayyaşlar toplandık toplandık... edük:yanlış anlaşılmasın bende bu gruba dahilim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 niye yanlış anlaşşılsın bilæ€r Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar