Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet reklamını çok yaptığımız bir yer değil. Sadece tanıdığımız insanların gelmesini istediğim, sorun filan çıkmayan küçük bir yer. Hafta içleri blues oldies rock n roll çalışıyoruz, langırt filan takılıyoruz. Barın gerçek sahibi değilim ben ama abim gibi sevdiğim kişilerin olduğu için kendi barımmış gibi takılıyorum. Geldiğimizde çalışıyorsam shot ikram ederim :)

edik : sap gelseniz sorun olmak merak etmeyin :D
Mesaj tarihi:
Ahahaha

ne yazık ki öle olmuyor o iş :) . Evde taze yapıp günlük göndermezsem içim el vermiyor o yüzden yanımda tutmuyorum şişe şişe. Evde ben yapıp gönderdikten sonra iki hafta kadar dolapta saklanma süresi var. Misal pazartesi günü için yapmam gereken 30 şişe şiparişim var onları salı günü postalıycam :) . Haftalık toplayıp yapıyorum siparişleri.
Mesaj tarihi:
@fistan

mikrodalgada olur. Barlarda yapılanda farklı bir şey değil. Ne kadar ibliyorsun bilmiyorum ama, migrostan veya başka yerden aldığın hazır sıcak şarabı sıcak alıp onu sıcak tutabiliyorsan alkış.

Ayar vermek istiyorsanız düzgün, bilgili ayar verin arkadaşlar.
Mesaj tarihi:
O zaman aklında bulunsun, şişenin kapağını güzelce kapatırsan bir hafta dan fazla süre dayanır bozulmadan. Boşa döküp ziyan etme. Yazık onca malzemeye.
  • Yeni Oluştur...