moncici Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 beyler şimdi durumu tarihsel bağlamına oturttum da. olay çok üzücü lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/zotac-zt-60802-10p-gtx660-ti-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=61845 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 YolunYolcusuXunn said: Biriniz çıkıp demediniz lan Yapma kardeşim değmez diye. Yıllardır bunun için mi güldürdük sizi hayvan herifler. ben uzaktan utandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YolunYolcusuXunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Fistan said: yav said: fistan'da bile bi butthurt abvv sequoya desene ya boyle bisiler ekmek cikar belki sdgfsd Abi sen baya da kastın hesap no'lar falan, sana niye babalık yapmadı herif? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ne biliyon yapmadigini ya da yapmayacagini? allahtan umut kesilmez yarın ola hayrola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 senin gibi cillop degil fistan, seni begendi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 çok açık değil mi? adam zor kadınları elde etmeyi seviyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 allaha inanıyordur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Dış güzellik önemli değil derler bir de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 INTERNET SKILLZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 YolunYolcusuXunn said: Fistan said: yav said: fistan'da bile bi butthurt abvv sequoya desene ya boyle bisiler ekmek cikar belki sdgfsd Abi sen baya da kastın hesap no'lar falan, sana niye babalık yapmadı herif? çocuğa değil kadına ihtiyacı varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 moriarty said: ginaly said: Masakari said: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=JuwPoHFZJvM#t=1030s OF ALLAAAM SDGFSDGSDFGSDGSD AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH abi... AHAOAHAHOHSODHFOSDFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 PastorOfMuppets said: Sequo said: O kahveyi tutuş, o bakışlar, o saçların dalgalanışı o pürüzsüz surat... Hmmm. Ferrarimde var ne dersin bebeimmmm. Hocam kuşun bana kalkıyorsa sana kötü haberim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YolunYolcusuXunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 aquila said: senin gibi cillop degil fistan, seni begendi adam. Abi yarın öbürgün bu herif telefon açmasın? Teli aldı çünkü. Gitti lülük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 fistan icin büyük pşanalrı var. sana kart almıs, ona kart yapmayı ogreticek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 kuşun bana kalkıyorsa sana kötü haberlerim var. it costs you 370 dolars dear sir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 fistan zengin adam değil mi ya zaten napsın adamın kartını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 YolunYolcusuXunn said: aquila said: senin gibi cillop degil fistan, seni begendi adam. Abi yarın öbürgün bu herif telefon açmasın? Teli aldı çünkü. Gitti lülük. karti sat, kayganlastirici filan al bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 zenginim diye, olimpiyat madalyaı kazanmak istemezmisin yani. nass aaltın yea alıırım ben kapalı carsıdan mı diyceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YolunYolcusuXunn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ben de zengin diye biliyorum. Battı mı acaba barlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 ahjkfşal hadi hayırlsı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yalnzı o naısl bi resimdir ya. kan kaybıdnan ölmüş gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 yolda para bulursam alırım bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 fistani kole gibi calistiriyolar barda ya, para da vermiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar