Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunları Topladım...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugun kafama esti ve oyun almaya gitmeye karar verdim ve sunları aldım:

Need For Speed Underground 2
The Incredibles
Star Wars Knights Of The Old Republic
Nba Live 2005
Football Manager 2005

sizce nasıl bir alışveriş olmuş? oyun seçimim sizce nasıl? vs.[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
İyi almışın hepsini. bi incredibles ne onu bilmiyorum diğerleri türünün en iyi oyunları(ndan).[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
kotor la yeni mi tanışıyon?
problemlem çıkartabilir içmekanda
çıkartırsa craksiz oyunu yükle
patchini bul
sonra cracki yap[signature][hline]dillere destan bir öykü:
Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:???
havuç kısırlık içinmiş

Mesaj tarihi:
cd si 2.500 nba 2 cd,nfs 2 cd,manager 1 cd,star wars 4 cd,incredibles 2 cd toplam 11 cd den

27.500[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
football manager fransızca çıktı ya ing. seçeneği yok olaya bak... değiştircem çok da istiodum oynamak ama...[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
  • Yeni Oluştur...