Felix Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mimar sinin ünv. grafik, iç mimari ,entas bolumlerinde okuyanlar buraya okul ve bölüm hakkında görüşlerini yazabilirmi rija etsem[signature][hline][b]always.outnubered.never.outgunned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 grudge okuyordu grafikte[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 nasılmıs memnunmuymus? ya biraz bilgilendirin beni yaw simdi girince hayal kırıklıı olmasınn[signature][hline][b]always.outnubered.never.outgunned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konservatuar öğrencisiyim msü de okulu çok beğendim inanılmaz bir ortamı var zaten 6 yıldır abimin vermiş oldugu konserlere gidince pek bir iç içe olduk okulla.Gerçekten beğendiğim ünilerin arasındadır fakat insanları soğuk.Kimse başkası coşmadan coşmaz... Konserler o yüzden ilk başlarda hep bunalım geçiyor [Bu mesaj RedallHoor tarafından 12 Kasım 2004 20:14 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj RedallHoor tarafından 12 Kasım 2004 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 hala Mimar sinin ünv. grafik, iç mimari ,entas bolumlerinde okuyan kişiler aranıyor[signature][hline][b]always.outnubered.never.outgunned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 koca patide yokmu msü de okuyan ya yanılmısım heralde pati hakkında :p[signature][hline][b]always.outnubered.never.outgunned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 demek paticik sen ben ve ondan olusuyomus bi msü lü yok hll[signature][hline]ViVa La Bam[/u] people told me to get a life but i culdnt find where to download one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 paticik aslında msülerden oluşan bir komunite değil mi[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Head, 16 Kasım 2004 11:42 tarihinde demiş ki: paticik aslında msülerden oluşan bir komunite değil mi bende öyle biliodum:)[signature][hline] -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar