Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 gerçekten merak uyandırdı. okusak başımız göğe ermez de işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 adamın editlediği şeyi okumadım, yanılıyorsam düzeltiniz. bu adam, kız arkadaşını epeyce bende para bol güzelim diye oyalamış ve akabinde evlenmişler, sonra da bu adamın cıbıl bir delikanlı olduğu ortaya çıkınca boşanma davası açılmış. nihayetinde de bizimki forumda ben ne haltlar karıştırdım bakın görün ibret alın diye anlatıyor. böyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 eleman iyi maaş alıyormuş ama aldığı maaştan fazlasını harcamış, kıza da hissettirmemiş bu zor durumunu. asıl hatayı orda yapmış bence. sonra parası bitip kızın babasından para isteyecek duruma düşünce kızın anası ortalığı yıkmış atmış işte. kadınları parayla, tutamayacağın sözlerle falan elinde tutmaya çalışırsan olacağı bu. ha karşı tarafın hiç mi suçu yok. var tabi de bu hale gelmeden de çözülürmüş bu iş. çocuk çok aşık olduğu için dibine kadar zorlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 keşke bir büyüğe danışaymış, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ana mesele bir yandan da babasının kanser olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 işte o bile kendine getirmemiş bile çocuğu mesela. babasıyla o kadar ilgilenirken kız buna resmen eziyet etmiş, çile çektirmiş, yanında olmamış ona rağmen o kadar kızın peşinden koşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Mesaji neden kaldirdi? Birkac kisi de kaldir bence demis yani ima etmis . Asil gizem orda. Cok gecmis olsun baban icin de kendin icin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 mevzu mahkemede diye sanırım. burada yazdıklarından başına iş açılmasın diye. gereksizdi ama kendi bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Hmmm iyi yapmis o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ne acı, bunları okumak bile can acıtıcı, en çok koyan da babamın artık ömrü sayılı muhtemelen yani görüntüde iyi ama kanser tüm vücutta. Halen onunla oturup uzun uzun konuşamıyorum, halen kendi derdimdeyim, hergün eve dönerken kapıda olacakmı diye bekliyorum, umut ediyorum. bu ne böyle bir insana bu kadar yük çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 koy götüne rahvan gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Aga direkten dönmüşsün hala gelse filan diyorsun. Benim anam, babam hastanede yatacak, potansiyel gelin adayı evlenmeyi düşünecek. Babam ölüm döşeğinde, ben düğünde gelenlere hoş geldin çekecem. Direk kapının önüne koyarım. Karıdan iyi yırtmışsın valla bak.Baba olayında yapacak bir şey yok. Allah gecinden versin ama çocuklar babalarını gömmeli olması gereken o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 theoden geldi aklıma.. şaka bi yana belki insan çok aşırı sevince bazı şeyleri görmeyip, değerli olanları gözardı edebiliyor. sevmek 2 ucu boklu değnek anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 her sayfayı okudum meraktan da esas konu lazım. mümkünse yollayıverin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar