ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Kadirbüs yine rezaletti ya, sabah Söğütlüçeşmede 5-10 dk da 1 metrobüs geliyodu, istasyon tıka basa doluydu zar zor bindim, arka kapı önündeki yaklaşık 1.5x1.5m lik alanda saydım ben dahil 15 kişi vardı. Kişi başına 0.15 m^2 filan düşüyo laan, insanlık suçu resmen. Hele akşam ondan bile beterdi, Zincirlikuyu istasyonunda kaldırımda girecek yer bile yoktu, yolcular yola taşmıştı metrobüs ancak yolun en sol tarafından girebiliyodu, kapılar açıldığı anda izdiham çıkıyodu filan. 10-15 dk lık arızalar zaten klasik oldu da bu kadarı gerçekten absürd. O soğukta o kadar kişiyi saatlerce bekletip sonra bir de metrobüs şöyle metrobüs böyle diye konuşucaklar ya asıl ondan iğreniyorum. Abarttığımı düşünenler için haber: http://www.ntvmsnbc.com/id/25407826/
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 "nutella yerim" said: abi ytü dılında her üni tatil oldu,bizim sayfada sadece sınavlar iptal edilmistir yazıyo,şu yol çilesini istanbul gibi bir şehirde öğrenciye cektirecekler bravo sorma arkadaş ya
Öne çıkan mesajlar