Kharon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 rail yok diye yapmiyordum, ben de yapayim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Bu arada 16 aydır fasta çalışan arkadaşlarım var ve hala oturma izni alamadıkları için bu süre 1095 gün içinde sayılmıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ben tecil falan ettirmedim hic, subeye de gitmedim.lisansi bitirdim bedelliyi 7 ayla kacirinca 29 yasinda askere gittim. 1095gun yurtdisinda sigortali calisacaksin.bu kadar.benim teyzem boyleydi, dayim haftasonu yengemdi falani filani yok.net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 tamam da 1095 iş günü değil yani. 3 yıl boyunca çalışıyor durumda ol, hafta içi çalışıyor gibi sigortan yatsın tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 29-30 yaşında askere gidip ağlamayın, spor yapıcak gücünüz varken gidin çıkartın aradan. çok zevkli lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 şişkoysanız iyice kilo alın, hiç gitmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 benim bildiğim yüksek lisans yapıyorsan 29una kadar tecil ettirebiliyosun yeni çıkan yasayla birlikte okuldan atılma gibi bir durum da söz konusu olmuyor. ben şu an yl'deyim ancak gidemiyorum çalıştığım için bu sene de ders seçimi yaptım mesela devam ediyor. doktora yaparsan da 35ine kadar tecil ettirebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Artık lisans kayıtlı olanların öğrencilik süresi 7 yıl, yüksek lisansa kayıtlıların ise 3 yıl. Üniversiteye kayıt tarihinden itibaren bu süreler geçtiği zaman öğrencilik haklarınızı kaybediyorsunuz (askerlik tecil edilmiyor) ama üniversiteden de atılmıyorsunuz. 29 yaşın esprisi 25 yaşında lisansa başlayan bir kişinin 7 yılı dolmasa bile 29'unda askere gitmek zorunda kalması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar