kami Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 %5 değilmiş yahu camel 7 liradan 9'a fırlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Sabah sabah zamı yiyen rage'e girmiş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 az icin sizde yada birakin. baktimda söyle topige sadece fakirler rage'e girmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Kırmızı ete de gelir zam. Onu da bırakalım mı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 marka düşürdüm 5.50den devam ediyorum serüvene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 5.5 ne oldu şimdi. samsung 216 falan yetişmiştir her halde o aralığa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 amaçları ne acaba devletin ? kaçak sigara içirtip vergi alamamak galiba , gürcü camel'i gayet içilebilir 5tl el altı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 dün bıraktım ben, win win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 11 sene içip 14 senedir içmeyen biri olarak her türlü arkandayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilith Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 neyseki sebze fiyatlarına yansımıyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 sigarayi birakırım iyi oldu muay thaiyede dönüs yapıyorum bu hafta bitek havuzlu limuzinim eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 mjuay thailede iyi giderdi sigara aında. havaya atıp bi dal dirsek hamlesiyle yakıp azınla kaparrdın falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 bir dal kısa winstonum kırıldı,bütün hepsinin sülalesine küfür ettim lan,beni strese soktu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Sufi said: 11 sene içip 14 senedir içmeyen biri olarak her türlü arkandayım tşk 2. gün bitmek üzere zor duruyorum ama halledicem dayanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 bende bırakdım dun kan tahlılı yaptırdım hemoglabın mı oyle bısı 18 cıkdı cok yuksek sebebı ıse vucudun oksıjen yetersızlıgınden dolayı kan hucrelerını cogaltması bakalım nasıl dayancaz ama saglık cok fena dıplerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ben de bıraktım daha da paket maket almam. bi paket sigaraya 9 lira vermek nedir. tütün alırım belki de paket almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 devam ya almaya. sigara paramdan kısarım gene . oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Bende aileme bıraktırmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum neler yapabilirim? Biliyorum onlar istemeli ama bi kaç fikir varsa Acaba onlar sigara yaktığında ben de yaksam mı? Sigara kullanmıyorum. Belki en azından evde içmelerine biraz olsa engel olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 aileye biraktirmak cok zor ya 1- sagliklari elden gidecek, kanser, kalp vs bisi cikicak o zaman hemen birakiyorlar korkudan, bu noktaya gelmeden biraktirmak onemli bizim icin 2- surekli gelen zamlar, buda eh meh etkili oluyor 3- biraktirmak isteyen kisinin kararliligi anneme biraktirirken dedimki bak elimde ceyrek bardak su var, her yakaladigimda ikiye katlayip bu su ile sondurucem, buldugum paketleri direk imha edicem misafirdi kavga gurultu vs hicbirini umursamadan yaptim, disardan gelip evde icenler eger ikram ederse onlarada sarladim, ne yapiyim istedi arkadasimimi kiricam diyenlere "sen arkadasinin sagligini dusunmiyorsan o arkadasligin batsin" dedim, en son bi surahi su doktum ise yariyor sayko gibi kararlilikla gidilmesi lazim bu isin ustune, yeaaa birak ya sagliga zararlidan anlamiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Her içtiklerinde salonun ortasına sıç. Yeterince sayko bence. edit: Elektronik sigara alabilirsin. Champix denetebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 sigara öyle zart diye bırakılan bir şey değil, kafanın hazır olması önemli öncelikle şu kural gelebilir "evin içinde içmek yok" zaten balkona çıkmaya üşenirler bu kuralı koymanın yolu da "doktor sigara içilen ortamda olmamı yasakladı" demek gerekirse konuş bir doktordan rapor al bizde annem içiyor ama o da akşamdan akşama çıkıyor balkonda içiyor babamın durumundan ötürü, günde 2 dal belki 3 sigrayı bıraktırmaktan ziyade azaltmaları için cesaretlendirmeniz daha iyi olur zaten gerisi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 bilimin kesin oalrak kanitladigi bisi var, azaltmakla olmiyor bu is dupeduz yalan yani o aaa bugun 4 ictim, dun 6 icmistim bu gidisle birakirim direk avuntu, bir kerede kesip birakican ki o bile cozum degil, bir zaaf aninda her bagimlilik gibi hooop geri geliyor madde bagimliligi bole bisey direk, yavas yavas degilde ani doz asiminda oldurse simdiye coktan yasaklanmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 İçmeyende karacaahmetde içende ,herkes bıraksa ben bırakmam.savas cıksa bokumu kurutur yaprağa sarar yine içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Valla ben ufakken, anneannem doğumgünümde ne hediye istersin diye sorduğunda sigarayı bırakmasını istemiştim, 2 paket samsun içen kadın 24 yıldır ağzına tek sigara koymadı. Tamamen irade abi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar