Epica Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Arkadaslar Zorm.Dll Sphere 55i 'de Çalışıyormu ? ve Çalışıyor ise nereden download edebilirim yardımcı olabilirmisiniz ?
Deva Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 yes çalışıyor.arama yapar isen bulursun eğer yapıpta bulamazsan diğer bir site adresi var orda olamsı lazım. exile.avaturk.com/ultimadevelopers bu adreste olması lazım kusura bakam link veremedim :)
Epica Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Dosyayı Nereye Aticam ve Nasıl Calıstırmam Gerekiyor Aydınlatırmısınız ?
Deva Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 dosyanın işleyişi ve çalışması hakkıdna gerçekten bir bilgim yok.Yanlış hatırlamıorsam içinde kurulumunu anltan türkçe guide var.onu okursan çalıştırabilirsin sanırım.
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 w7f?.. c:sphere[signature][hline][b]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir, Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b]
Epica Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Beceremedim ya beceremeyincede insanın sinirini bozuyor.. Yardım edebilecek varmi adam akıllı anlatabilecek msn falan varsa verin lütfen.
Öne çıkan mesajlar