Epica Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Arkadaslar Zorm.Dll Sphere 55i 'de Çalışıyormu ? ve Çalışıyor ise nereden download edebilirim yardımcı olabilirmisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deva Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 yes çalışıyor.arama yapar isen bulursun eğer yapıpta bulamazsan diğer bir site adresi var orda olamsı lazım. exile.avaturk.com/ultimadevelopers bu adreste olması lazım kusura bakam link veremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epica Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Dosyayı Nereye Aticam ve Nasıl Calıstırmam Gerekiyor Aydınlatırmısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deva Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 dosyanın işleyişi ve çalışması hakkıdna gerçekten bir bilgim yok.Yanlış hatırlamıorsam içinde kurulumunu anltan türkçe guide var.onu okursan çalıştırabilirsin sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 w7f?.. c:sphere[signature][hline][b]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir, Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epica Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Beceremedim ya beceremeyincede insanın sinirini bozuyor.. Yardım edebilecek varmi adam akıllı anlatabilecek msn falan varsa verin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar