Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternet bağlantısıyla ilgili bi sorun

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

Donanıma mı açsam internete mi açsam kararsız kaldım da, sorunun bilgisayardan kaynaklandığını öğrendiğim için donanımda karar kıldım.

Şimdi ben uydunet kullanıcısıyım, yakın zamanda 3 mbit'ten 5 mbit'e geçiş yaptık, fakat upload hızım 1 mbit görünmüyor, 0.25 mbit sonucunu veriyordu. bugün ekip geldi, baktı kurcaladı falan, yanında getirdiği laptop ile wireless olarak modeme bağlandı, speedtest yaptı ve sonuç normal çıktı. yani 5 mbit DL, 1 mbit UL. PC internete ethernetle bağlanıyor, dedik acaba kabloda mı arıza var, aldık kabloyu laptopa taktık, yine normal sonuçlar. Sadece benim pc'de 4.8 mbit DL, 0.25 UL çıkıyor. Sanki NetLimiter ile limitlemişim interneti gibi. fakat onu da kontrol ettim yok öyle bişey.

Şimdi bu sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? bi de ben bilgisayarı yeni upgrade ettim, anakart falan değişti komple. acaba yüklediğim ethernet sürücüsüyle alakalı bişey olabilir mi? Değilse nedendir?
Sosyal ağlarda paylaş

evet, kharon internetimi bozdu asdfjkfd

neyse sorunu çözdük, netlimiter ndis driver diye birşey vardı modem ayarlarında. onu devre dışı bırakınca düzeldi. lakin ben netlimiterdan dediğim gibi herhangi bir upload limitlemesi yapmamıştım neden böyle bişey yapıyor kendi kendine anlamış değilim. yıllardır kullanıyorum programı, hiç böyle bi sorunla karşılaşmamıştım.

kharona internetimi bozsa da ilgisi ve alakasından dolayı teşekkürlerimi sunarım dsfgkj
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...