Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 bende taa 7-8 sene oncesinde bi domain vardi 1cok az ilgilendim sonra boslamistim 2-3 sene sonra baktigimda sitede baska baska bisiler olunca heralde elimden almislar demistim bugun maillere bakarken yahoo paypaldan para cekmis baktim aciklamalarda benim domain ismi falan var giriyorum yahooya domain control paneli aciyorum tarnsfer domain falan filan cikiyor hic bisey yapamiyorum mail adreslerim orda dogru olmasina ragmen benden pin kodu soruyor ve o pin maile falan da gelmiyor nasil alicam ben bu domaini nasil yoneticem hic bir fikrim yok yahoo domain kullanan varsa ya da durum nedir ne degildir aciklayabilecek varsa minnettar olurum whois.com dan bakiyorum tescilleri dns leri falan benle ilgisi yok sadece o zamanlar hosting aldigim dns adresi falan uyuyor az bucuk adres bomba bu arada su is hallolursa aciklarim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 beygirgucu.com? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 aynen mail attım transfer icin authorization code istiyor onu bilmiyorum yeniden gondermiyorda parayı cekmisler domaini kullanamiyorum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 isimtescil.net e mail attim baska birine kayitli diyor, devir icin onunla gorusmeniz lazim diyor ulan parasını yahoo benden alıyor domain baskasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 E yok mu yahoo nun customer service i bişeysi ? Anlat durumu bakalım ne diyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 anlattım durumu suraya suraya gir diyor orda edit tusu var diyor editle bilgileri diyor bakiyorum edit medit yok orda cevap attim bekliyorum simdi bir de kuskuya dustum domain benim degil de ben bu domaini bosa dusunce almaya mi calisiyorum onun icin mi para oduyorum acaba diye sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 demek yahoo da adamına göre muamele'ye başlamış. helal olsun marissa mayer sana. bu işi biliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar