Theridone Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Backwoods balli ya da Punta cana vanilyali cikolatali sakin alma agzini zehir gibi yapar sikca icmiyorsan. normal puroya da girme bence, tadi zannettigin gibi olmuyor pek :) paketi burda tekellerde 12 lira amerikan pasaji diye bi yer var 8-9 lira. yilbasi gecesi icin viskiyle, normalde de sutten nescafeyle guzel oluyor. edit: cafe creme cok hafif ve hemen bitiyor. sigaranin yandan yemisi benim gozumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 tam benim kafa işte o,özel bi günde viskiyle falan normal günlerde haftada 1-2 içerim. şimdi sıra bunu bulmaya geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 backwoods aldım honeyberry aromalı fakat hiç aroma gelmedi ağzıma. sonra bi tobaccoshop a girdim creme diye bi ıslak puro vardı galiba,backwoodsta getirebilceğini söyledi. bide tek tek purolar vardı ballı puro 3 lira, cuba bilmemne tane 10 liradan vardı 3liralık ballı puro nasıldır acaba kalınlardandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 babam verdi bana gecenlerde 2 tane, cekmecemde duruyo. biri villiger premium diye bisi. digeri private stock. bu saglam bisiy. handmade dominic republic yazıyo uzerinde. ama giyotin lazım, agzı kapalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Valla dediklerinden anlamıyorumda benim 10 liraya gördüklerim cuba bilmemne diye yazıyodu galiba,bide ufacık puro gibi şeyler vardı ince ve küçük tek tek satılıyo bi çeşitinde filtre var bi çeşitinin ucu kapalıydı. Adama sorcaktım bunlar nasıldır falan diye,çakal bi tipi vardı almadan çıktım lol Ama bu tat konusunda backwoodsa çok kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 bu aralar backwoods ile La Paz a sarmış durumdayım ikisi de çok güzel... la paz ayrı ama tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Abi backwoods honeyberry de neden hiç aroma gelmedi benim ağzıma ya? :/ sahte mi acaba. dikkat ettim özellikle blackwoods ta çok varmış ama bu aldığım backwoods idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Ucuz seviyeli purolar arasında phillies iyidir.Bulabilirsen al ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Çok pahalı olmayan şeyler lazım zaten, çünkü zaten puro konusunda ağır noob olduğum için bilmemkaç yüz euroluk puro bile içsem farkı anlayamam yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 l farkı kalite farkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRustme Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 purolar iyice lümpen kesime indi, bakıyorum liseliler bile almaya başladı ben araba ve ofis ortamı dolayısıyla hafif puroları tercih ediyorum ama küba puroları başka bazen terasa çıkıyorum gökdelenin, o zaman iyi gidiyor işye yazın sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 pontipati said: l farkı kalite farkı wut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 L farkı panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 4.5 sene puro içip tütüne geçmiş biri olarak diyebilirim ki aralarında en hafifi backwoods serisi. herkese hitap ediyor gerçekten. tat alamamanın 2 sebebi olabilir. ya paket eskidir veya ince bi delik vardır hava girmiştir ve kurumuştur ya da ihrac edilen ülke değiştirilmiştir. ben başladığımda backwoods hayli tatlıydı. en son 6 ay önce denedim neredeyse şu elektirikli sigara içermişim gibi geldi. tat yoktu yani. tadımlık önereceğim phillies var. kıbrısta bulamıyorum ben de şu ara. çikolatalıları hayli iyi. backwoods'a oranla daha ağırdır ama rahatsız etmez. tatlı alırsınız, doyurur. bulursanız çikolatalısını deneyin beğenirseniz diğerlerini de denersiniz. http://www.brighampipes.com/phillies%20cigarillo%20flavours.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 bunlari zenciler alip icini bosaltiyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 liberal said: 4.5 sene puro içip tütüne geçmiş biri olarak diyebilirim ki aralarında en hafifi backwoods serisi. herkese hitap ediyor gerçekten. tat alamamanın 2 sebebi olabilir. ya paket eskidir veya ince bi delik vardır hava girmiştir ve kurumuştur ya da ihrac edilen ülke değiştirilmiştir. ben başladığımda backwoods hayli tatlıydı. en son 6 ay önce denedim neredeyse şu elektirikli sigara içermişim gibi geldi. tat yoktu yani. tadımlık önereceğim phillies var. kıbrısta bulamıyorum ben de şu ara. çikolatalıları hayli iyi. backwoods'a oranla daha ağırdır ama rahatsız etmez. tatlı alırsınız, doyurur. bulursanız çikolatalısını deneyin beğenirseniz diğerlerini de denersiniz. http://www.brighampipes.com/phillies%20cigarillo%20flavours.jpg selam, backwoods bittikten sonra ballı puro almıştım pek sevmemiştim , markası falan yoktu tek tek satılıyodu. Geçen créme metal kutuda 10lulardan aldım ufak sigara gibi çikolatalı biraz ağır ve başarısız gibi geldi,ha başarısız diyebilmek için aşırı noobum bu konuda ama sevmedim yani,aynı şekilde kız arkadaşımda backwoodsu severek içerken bunu 1-2 fırttan sonra attı içemedim dedi. tobacco shopta sanırım bu philliesten vardı yada başka bi marka hatırlayamadım tam olarak bu creme bitsin ondan alıcam. bide başka bi tekel bayiide tekli şekilde phillies kalın puro vardı siyahtı çikolatalıymış güzel kokuyodu tanesine 5lira 5li paket 20lira dedi onu denemeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 hah sanıru şuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 8lisi http://i.imgur.com/FZOXq.jpg?1 20€ disarda ortalama 10tl fln bi paketi gel de sovme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 En temizi ben yine backwoods alayım honey-berry almıştım fena değil gibiydi ama başka yerden üzümlü alıcam bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 backwoods aldım dünya varmış dedim creme ve markasız ballı purolardan sonra piyyy. bu avmnin tekinde tobacco shopta 10-13 liraya cohiba marka purolar vardı tekli satılıyor,cohiba pahalı puro die biliorm ben 10-13liralara olur mu? orjinal midir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Tobacco shoptaysa orjinaldir. Adabını biliip içiyorsun di mi? Sigaraya falan benzemez çünkü.Alabileceğin tadı maksimize etmek için bazı yöntemler var, uygulayın onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wenzel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 backwoods'un son serileri kaçak geldi sanırsam buraya. sahte her yerdekiler geçen ay böyle değildi. siz nereden alıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 doncarleone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Ulgio said: Tobacco shoptaysa orjinaldir. Adabını biliip içiyorsun di mi? Sigaraya falan benzemez çünkü.Alabileceğin tadı maksimize etmek için bazı yöntemler var, uygulayın onları. neymiş abi bu yöntemler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar