Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW'a başlamak istiyorum. Yardım..

26ee140

Öne çıkan mesajlar

WoW'a başlamak istiyorum. Uzun zamandır takip etmediğimden oynamak için neler yapmam gerektiğini bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Oyunu nereden-nasıl elde edebilirim? Oyunu oynamak için mutlaka para vermek mi gerekiyor(ne kadar)? Ve yapılması gereken diğer şeyleri yazarsanız memnun olurum. Çok bakındım ama forumda veya başka bir yerde bunlara ulaşamadım :( mutlaka bir yerde yazıyodur ama körlüğüme verin...
Sosyal ağlarda paylaş

su an bir sey yaparmasın cunu beta surecinin acc alımları cok kısa surede bitti ama bizim patilerde fazla acc varsa teymin ede bilirsin dagıtmadılarsa tabi oda sonrada 2.5 gb lık bir download varki buda ayrı bir iskence ama istanbultaYSAN felan cd ye cekilyolar bazıları bu kadar yada 2-3 ay sabret oyunun kendi cıkcak[signature][hline]CoCoCola ic
Hayatı Yasa
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 ay sonra avrupa cıkıyo cok ıstersen amerıka haftaya cıkıyo[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Sosyal ağlarda paylaş

amerikada oynamak aptallık ayrıca lütfen yeni gelenlere amerika diyip beyinlerini yıkamayın adamların geri dönüşü yok us box aldın mı bitti bok gibi pingle kredi kartı sorunuyla oynamak ya da oynayamamak zorunda kalacak. amerikada oynayacaklar 2-3 gün kafalarında tartsınlar. yeni gelenlere de amerikayı önermeyin..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Aptalın kim olduğuna insanlar karar verebilir. İsteyen us de oynar, isteyen eu da. İkisi de aptallık falan değil. Yazdığınız şeyleri okuyun da post edin. Burada pek çok insan yıllardır mmorpg oynuyor.

Sana ilk uyarımı yapıyorum, ikinci kez uyarmam...[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Sosyal ağlarda paylaş

Yenı gelenlerın beyınlerını yıkamayın nedemek ya Tovbe yarabbı[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eno, 15 Kasım 2004 22:49 tarihinde demiş ki:
Aptalın kim olduğuna insanlar karar verebilir. İsteyen us de oynar, isteyen eu da. İkisi de aptallık falan değil. Yazdığınız şeyleri okuyun da post edin. Burada pek çok insan yıllardır mmorpg oynuyor.

Sana ilk uyarımı yapıyorum, ikinci kez uyarmam...
benim söylediğim şey benim fikrimdir ve bu yargılanamaz çünkü dediğin gibi görecelidir senin us de oynaman için sorunların hepsi hallolmuş adam yeni gelmiş cico us i önerio demek istediğim daha sorunların farkında değil bilmeden us e atlarsa oynayamaz para onda patlar yazdıklarımı gayet okuyarak atıorum ve hiçbi kurallara aykırı birşey göremiorum. "Cico aptalsın" ya da "US oynayanlar aptaldır" tarzı bi genelleme yok us oynamak bana göre aptallık nedenini de açıkladım. Bana göre dememe gerek oldugunu dusunmuodum çünkü zaten benim postum genelgeçer birşey değil.

Belirtiyim sadece kendimi savunma amaçlı yazdım bu postu kimse alınmasın amacım polemik yaratmak da deil.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

blizzard ne yaparsa yapsın bence türkiyede yaşayan herkes için en mantıklısı eu u beklemek olacak. ama diosanız ki benim amerikada tanıdığım var 2 ay daha bekleyemem bağlantım da süper o zaman sizin bileceğiniz iş ama 95% için bu böyle değil.[signature][hline]Tauren Shaman
Undead Warlock
Troll Hunter
Orc Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de "bana göre amerikada oynamak aptallık" ile "amerikada oynamak aptallık" arasında da hiç fark yok ki?

amerikada oynamak aptallık demek basbayağı da amerikada oynayanlar aptaldır ile eşit anlamda yani, Türkçe mi değişti yoksa biz mi yanlış tarafından bakıyoruz anlamadım

söylemek istediğini çok iyi anladım ama anlatma şekline şaşırdım yani, daoc oynuyorum, US ve EU versiyonları var, ama ben amerikada oynuyorum ki bi ton insan var burda amerikada oynayan, hiç öyle ping sorunu yaşamadık o oyun açısından, niye wow için yaşansın ki? kredi kartı olayı da zaten bir türlü çözülebilecek bir sorun, olmadı gametime card alınır[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 16 Kasım 2004 00:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose foruma gelip wowa baslamak istiorum ama çok koptum hiçbirşeyden haberim yok anlatın diyen birine sence amerikada yaşayan tanıdığı olup billing address ini kullanmasına izin vermesi, 2 ayda bir onun vıdı vıdılarını halletmesi, ve bu kişinin güzel bir bağlantıya sahip olması ihtimalini mi göz önüne alarak yardım edilir yoksa standard kullanıcı olarak mı? tabii ki doru düşünüp yanlış anlatmış olabilirim. kusra bakma[signature][hline]Tauren Shaman
Undead Warlock
Troll Hunter
Orc Warrior

[Bu mesaj BlackRose tarafından 16 Kasım 2004 00:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tamam haklısın bi ton dert açılacak yoktan yere adamın başına, sırf amerikada oynamak istiyor diye, doğru

ona bişe dediğim yok zaten bunları bilenlerin bilmeyenlere anlatması gerek, forumun da esas fonksiyonu bu :)

ama mesela amerikada oynamak isteyen ve bunları göze alanlar da aptallık yapmış diyemeyiz diyorum sadece, aramızda 7 aylıklar, sabredemeyenler, göbek kordonları wow ile kesilenler olabilir :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...