MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 en ufak sıkıntısı yok şahsen çok temiz kullandım 18-55 lens 55000 shutter count yanında 4gb hafıza kartı ve caselogic çantası benden. 950TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 iyi satışlar başkan shutter ömürleri ne kadar bunların ? bir de kaç senelik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 shutter ömrü diye bir şey yok ben de alırken merak etmiştim bir kaç forumda öyle bir cevap vermişlerdi. 2 senelik makine bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ortalama shutter life expectancy modele gore degisebiliyor ama nikonlarda 50k civari. sabit biseyden bahsedilemez de , yok da denemez. edit: konuya balta atmis gibi oldum; sunu birakayim buraya http://www.olegkikin.com/shutterlife/nikon_d80.htm 200k goren de var goruldugu gibi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 acaba forumda elimdeki canon 5d mark ii yi satsam ilgilenen olur mu ne civardan gider. belki düşünebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 KHaRoN said: ortalama shutter life expectancy modele gore degisebiliyor ama nikonlarda 50k civari. sabit biseyden bahsedilemez de , yok da denemez. edit: konuya balta atmis gibi oldum; sunu birakayim buraya http://www.olegkikin.com/shutterlife/nikon_d80.htm 200k goren de var goruldugu gibi =P ya tamamen alete iyi bakmayla alakalı, ben sadece 2 kere bakıma götürdüm ki 10 aydır falan bende. bakıma alan adam da gözün gibi bakmışsın dedi gayet=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar