mayfer Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 said: OneWayStreet, 09 Kasım 2004 20:02 tarihinde demiş ki: lanet olsun 50 dakika da bitirdim çalişmam lasim ?! video isteris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 auto aim yok olsa granadeler ole cuk oturmaz yerlerıne, alta duserler hep, bıraz mantıklı dusunelım. Bıde orda helıkopterı ındırsemıs asıl o efsane olurmus.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Auto aim yok. Zaten autoaim grenade'leri hedefine göndermez. Hardcore HLDM oyunculuğu hakkında bilginiz olmadığı için adam cheat haxxor HECEK aim wall tabi.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 yanliz buyuk ihtimalle adam chapterlari bitirmis sonra ayri ayri tekrar yapip iyilestirmis cunku loading yerleri gozukmuyor[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 ahahah bu mantıklı ama sanmam ya en azından öyle bisiye izin wermezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bir suru motaj programi var onlarla s1k1c1 olmain diye kesmistir.[signature][hline][b]arkadas- bakar misin lan![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 adam kendi yazdığı yazıda anlatıyo, bazı yerlerde sıçtım batırdım, ondan bazı bölümleri tekrar oynadım diyo. ama hakkını ve mermilerini özellikle aynı tutmuş hep bu tür durumlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 az önce izledim..analar ne çocuklar doğuruyor be..[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar