kavurma Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 malesef şampiyonlar liginin en iyi oyuncusunu fenerbahçe karşısında oynayan futbolculara bakarak seçmiyorlar, fenerbahçe bir kıstas değil yani. adam messiden çok gol atmışsa kusura bakmayın ama seçilir yani. ayrıca uzun süredir şampiyonlar liginde etkili olmayan türk takımlarının kötü gidişine bir isyan bayrağı açtı adam, resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ^^ Şunu yazmaya gelmiştim.Yazılmış.Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Abi takımın ilgi alanı max uefa olunca böyle oluyor düşünceler de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ayrıca ben olsam ibrahimovici seçerdim, adam tek başına sermaye takımının içinde tutunmaya çalışıyor. üzerinde inanılmaz bir yük var, hayvan gibi para yatırdılar adam için o da gol atmak zorunda ki burakla birlikte kral tacı taktılar ona, bence tek başına hak ediyor. burak malesef mazlum edebiyatından kazandı, işte türkler uzun süredir yok adam gol attı falan filan arada kaynatmışlar ibrayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 KuddusiMavra said: sadece başlığı okuyup yazıyorum, saçmalamışlar. en değerli oyuncu pazar günü fenerbahçe karşısında tek pozisyona giremedi. fenerbahçe'mi çok iyi(hayır, fenerbahçe berbat oynadı), burak mı çok kötü(hayır, çok kötü değil ama sıradan oyuncu)... box now... Okumamakla yazmak arasinda dusunmeye de zaman harcamamissin belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 belli ki sen de bu mesajı yazarken düşünmeye zaman harcamamışsın. bana sataşmaktan vaz geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Canimdan gecerim senden vazgecmem ceto abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 vaz geç akila. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 dur akila, sigıl'la meşgulüm başka bir başlıkta, adam beni sabuncu yaptı ve hatta anneannesini de bana rakip olarak gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Valla anneannemin yaptığı sabun sizin yaptıklarınızdan daha iyi. Detol metol yapıyosunuz ama kıvamını bile tutturamıyosunuz. Kadın kısıtlı imkanlarla mis gibi zeytinyağlı sabun yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 http://inciswf.com/barcacekme.swf ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Masquerade said: http://inciswf.com/barcacekme.swf ahahah ahahahaha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Masquerade said: http://inciswf.com/barcacekme.swf ahahah akşam akşam çok güldüm ya :asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar