Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bu aralar haber bot'u gibi çalışıyorum,talabani de hiç mikim de değil de biran da ne oldu da durumu ciddileşti?Sahipleri ile iyi geçinemedi de fişimi çekilecek,nedir olay?? http://haber.gazetevatan.com/flasflas-beyin-olumu-gerceklesti/500237/30/Dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 gebersin it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bu hangisiydi şişman olan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 incesi var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 dağıtırlar ırak'ı artık. pay ederler güzelce resmi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ha yazmayı unutmuşum darısı barzoni nin başına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 cia,nasa,mi6 hepsinden şu an haberler geliyor bağlı bulunduğum birliğe. Sözde kurtsistan devleti kurulacakmış. Bunu bölgede bulunan ajanlarımda onayladı. Hatta para birimi bile belli olmuş, adı "kro" imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 yardim edin adamin icine editor kacmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 abi üslubun yazım biçimin şu "güneşin arkasında tanımlanamayan bir gezegen tespit edildi vs vs. diyen" adama çok benziyor korktum...yoksa?!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 dasaaa said: incesi var mıydı? ben barzaniyle karıştırıyorum da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Masakari said: cia,nasa,mi6 hepsinden şu an haberler geliyor bağlı bulunduğum birliğe. Sözde kurtsistan devleti kurulacakmış. Bunu bölgede bulunan ajanlarımda onayladı. Hatta para birimi bile belli olmuş, adı "kro" imiş. para birimine güldüm abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 nabalim, kolonya alip gecmis olsuna mi gidelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 çiçek de götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 desenize irakta isler hepten arapsacina donucek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 gözlük var ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 tam da cengiz çandar'ın mezopotamya ekspresi kitabını okuyordum. tam çakal la talabani; ama adam %100 başarılı, hakkını yemeyin. özal'la görüşeceğim diye 3 gün işi gücü bırakıp otel odasında haber beklemiş adam ırak'ın cumhurbaşkanı oldu. abd sayesinde oldu vs oldu mu? oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 cia zehirlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 huun said: tam da cengiz çandar'ın mezopotamya ekspresi kitabını okuyordum. tam çakal la talabani; ama adam %100 başarılı, hakkını yemeyin. özal'la görüşeceğim diye 3 gün işi gücü bırakıp otel odasında haber beklemiş adam ırak'ın cumhurbaşkanı oldu. abd sayesinde oldu vs oldu mu? oldu. O nasil mantik lan oyle? Abd sayesinde oldu vs oldu mu? Billur ye biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bana ne lan gebersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar