Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askeri gücü olmayan ülkeler

HalbadaR

Öne çıkan mesajlar

vatikan ı italyan askerleri korumuyo benim bildiim direk olarak swiss guard koruyo.
we isviçre ordusu en iyi eğitim alan ordu neredeyse.
isveçin ordusu yoktur olsa olsa çünkü direk nötr bölge,mutlaka vardır bi askeri güçleri ama.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Sosyal ağlarda paylaş

tsk turkiyenin ordusu ha! aksam aksam iyi guldurdunuz.tv de gordugunuz herseye inanmayın.herseyıyle oldugu gibi tsk da emperyalist guclerin hizmetinde.ewt gercektende dunyanın en guclu ordularından cunku butcenin yarısı askeri harcamalara gidiyor.gayri sarfi milli hasılanın cogu saglıga egitime gidecegi yere tanka tufege gidiyor.niye emperyalistler yeni bir yer isgal ettiginde ölecek ucuz asker lazım.ornek:kore savası,bosna,ırak[signature][hline]kofte+piyaz
Sosyal ağlarda paylaş

bu nasıl bir dusunuce tarzıdır allah icin.Askere bu kadar harcama yaplılıyor cunku bir daha isgal altına girmeyelim diye harcamalar yaplıyor yada pkk ymıs dehapmıs artık adı herneyse kısaca bu sahsıyetlere karsı verilen sehitleeri azaltıp boyle seyleri engellememk icin yapılıyo emperyalist gucler istedi diye konusma ole olsa simdi ırakta amerikan askaerleri olmez turk askerleri olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
navyamphs, 18 Ekim 2004 17:52 tarihinde demiş ki:
Hatta tam sürüm verem :)

Panama - Amerikanlar war. ama korumuyo :) nese

Gulmekten oldum ya

bıde dehap sıyası bır partıdır ucmıyalım lutfen adamların akpartıden Chpde Dyp den farkı yoktur.[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BullDoG, 22 Ekim 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
bu nasıl bir dusunuce tarzıdır allah icin.Askere bu kadar harcama yaplılıyor cunku bir daha isgal altına girmeyelim diye harcamalar yaplıyor yada pkk ymıs dehapmıs artık adı herneyse kısaca bu sahsıyetlere karsı verilen sehitleeri azaltıp boyle seyleri engellememk icin yapılıyo emperyalist gucler istedi diye konusma ole olsa simdi ırakta amerikan askaerleri olmez turk askerleri olurdu

ne kadar guzel yazmıssın.tıpki zaman da ,akit te,yeni şafak ta yazan faşist yazarlar gibi.cunku onlarda olaylara nesnellikten uzak sadece bir dayanagı olmayan vatan millet edebiyatıyla yaklasıyorlar.tsk hakkında nerden bilgim war soyliyim sana.ben askeri yurtta kalıyorum.bana bunu anlatanlar asker cocukları.babaları sizin hic gormediginiz bilmedigniz sadece atıp tuttugunuz tc topraklarında(doguda) gorev yapıyor.ikincisi kendinize bir iyilik yapın gazete okuyun.fotomoc ya da bulvar deil tabiki.tv de de azıcık haberleri izleyin.kurtlar vadisiyle ,avrupa yakasını izlemeden once.hatta birde kitap okuyun dicem ama cok fazla olucak.bunyeniz kaldırmayabilir.en iyisi siz counter a battle a dewam edin.cafelerde yiyisin,maclarda birbirnizi bıcaklayın.internet cafelerde uyusmaya dewam edin.kısaca her zamankinden yapın.unutmayın aydın dogan ın kanalı ne soylerse dogrudur.okullarda ders kitaplarınız ne yazarsa dogrudur.sakın hicbirsey dusunmeyin.dusunmeyinki sistemin carkına comak sokmayın.[signature][hline]kofte+piyaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jadelith, 21 Ekim 2004 05:58 tarihinde demiş ki:
dunyanin en buyuk 3. askeri gucumuyuz? saka yapiyosun dimi ciddi diilsin yani. nukleer silahimiz yok, bu yuzden allahin koresi bile bizden daha guclu askeri bakimdan. nukleer silahin varsa guclusun yoksa diilsin.

istanbula bir nukleer atsinlar gorurum askeri gucu :-p ulkenin 1/6 si olur zaten var mi bole bisi.

ordumuz her ne kadar bircok elestirenin dusundugu kadar geri olmasa bile, (ie ugandayi aninda aliriz :-p) ileri oldugu da soylenemez. yani asker sayisi cok ama askerlerin buyuk cogunlugu milis: yani profesyonel degil. profesyonel ordumuz olsa daha dusuk bir maliyete daha iyi bir ordumuz olur, ama pasalar koltuk sevdasindan buna sicak bakmiyolar. daha yazardim pasalar hakkinda ama siyasete girer.

yalnızca neden nukleer sılahla ordunun gucu hakkında yorum yapıyosun ki? Nato'da en büyük ve güçlü 2. ordu Türkiye'nin.Nukleer sılahımız olmayabılır ama gerılla savasında dunyada en ıyı dıyebılırım.Bunları sallayarak degıl okuduklarımdan yola cıkarak soyluyorum[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Insomnia_, 22 Ekim 2004 22:50 tarihinde demiş ki:
tsk turkiyenin ordusu ha! aksam aksam iyi guldurdunuz.tv de gordugunuz herseye inanmayın.herseyıyle oldugu gibi tsk da emperyalist guclerin hizmetinde.ewt gercektende dunyanın en guclu ordularından cunku butcenin yarısı askeri harcamalara gidiyor.gayri sarfi milli hasılanın cogu saglıga egitime gidecegi yere tanka tufege gidiyor.niye emperyalistler yeni bir yer isgal ettiginde ölecek ucuz asker lazım.ornek:kore savası,bosna,ırak

Haha bu arkadaşın hastası oldum. Ailecek severek izliyoruz seni. Eğitim bütçesi, askeri bütçeden tek başına bile fazladır ayrıca %50'lerde değil, %5-10 civarları olması gerek.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 25 Ekim 2004 14:44 tarihinde demiş ki:
avrupada düzenli ordusu olmayan çok ülke var. almanya desem yanılmış olurmuyum acep.

almanyanın düzenli bir orudusu var.

japonyanın yok mesela.[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler
için dostlarım bu gece benim için
için için

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Jadelith, 21 Ekim 2004 05:58 tarihinde demiş ki:
dunyanin en buyuk 3. askeri gucumuyuz? saka yapiyosun dimi ciddi diilsin yani. nukleer silahimiz yok, bu yuzden allahin koresi bile bizden daha guclu askeri bakimdan. nukleer silahin varsa guclusun yoksa diilsin.

istanbula bir nukleer atsinlar gorurum askeri gucu :-p ulkenin 1/6 si olur zaten var mi bole bisi.

ordumuz her ne kadar bircok elestirenin dusundugu kadar geri olmasa bile, (ie ugandayi aninda aliriz :-p) ileri oldugu da soylenemez. yani asker sayisi cok ama askerlerin buyuk cogunlugu milis: yani profesyonel degil. profesyonel ordumuz olsa daha dusuk bir maliyete daha iyi bir ordumuz olur, ama pasalar koltuk sevdasindan buna sicak bakmiyolar. daha yazardim pasalar hakkinda ama siyasete girer.

yazinin tamamini okumadim ama daha ilk üç cümleden ne kadar cahil ve küçümser oldugunu anladm..[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Bir msn konusmasi:
Xaer_Aloneheart
olm sen gay misin onu söyle
Delanoresse:
dalga mi geciyosun
Delanoresse:
senden gay oldugum kesin

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...