Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 vatikan ı italyan askerleri korumuyo benim bildiim direk olarak swiss guard koruyo. we isviçre ordusu en iyi eğitim alan ordu neredeyse. isveçin ordusu yoktur olsa olsa çünkü direk nötr bölge,mutlaka vardır bi askeri güçleri ama.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 30 sn izin wermemesine rağmen net hızım yawaşlayıp arayı kapattı we 2 mesaj atmayı başardı. [Bu mesaj Sly-One tarafından 21 Ekim 2004 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Zaten bu devirde ucak gemisi, nukleer denizaltı filan olmayınca ancak bolgesel guc olunuyo. Turkiye zaten nuke yapamaz anlasmalar kısıtlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2004 San Marino kucucuk yer zaten formula pisti yetiyor.Asker koyacak yer yok LoL[signature][hline]To be or not to be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Tamam ark.lar sağolun,cevabımı aldım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 tsk turkiyenin ordusu ha! aksam aksam iyi guldurdunuz.tv de gordugunuz herseye inanmayın.herseyıyle oldugu gibi tsk da emperyalist guclerin hizmetinde.ewt gercektende dunyanın en guclu ordularından cunku butcenin yarısı askeri harcamalara gidiyor.gayri sarfi milli hasılanın cogu saglıga egitime gidecegi yere tanka tufege gidiyor.niye emperyalistler yeni bir yer isgal ettiginde ölecek ucuz asker lazım.ornek:kore savası,bosna,ırak[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 bu nasıl bir dusunuce tarzıdır allah icin.Askere bu kadar harcama yaplılıyor cunku bir daha isgal altına girmeyelim diye harcamalar yaplıyor yada pkk ymıs dehapmıs artık adı herneyse kısaca bu sahsıyetlere karsı verilen sehitleeri azaltıp boyle seyleri engellememk icin yapılıyo emperyalist gucler istedi diye konusma ole olsa simdi ırakta amerikan askaerleri olmez turk askerleri olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 said: navyamphs, 18 Ekim 2004 17:52 tarihinde demiş ki: Hatta tam sürüm verem :) Panama - Amerikanlar war. ama korumuyo :) nese Gulmekten oldum ya bıde dehap sıyası bır partıdır ucmıyalım lutfen adamların akpartıden Chpde Dyp den farkı yoktur.[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 artı k bilmiyorum okdadırın mama o an kıl oldum empetrelyisism icin varmıs sozde ordumuz felan filan zırvalıyo o kadar karsıysa emperyalisme kalyısa dunyada bir komusnit ulke vatandası olsun[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: BullDoG, 22 Ekim 2004 23:01 tarihinde demiş ki: bu nasıl bir dusunuce tarzıdır allah icin.Askere bu kadar harcama yaplılıyor cunku bir daha isgal altına girmeyelim diye harcamalar yaplıyor yada pkk ymıs dehapmıs artık adı herneyse kısaca bu sahsıyetlere karsı verilen sehitleeri azaltıp boyle seyleri engellememk icin yapılıyo emperyalist gucler istedi diye konusma ole olsa simdi ırakta amerikan askaerleri olmez turk askerleri olurdu ne kadar guzel yazmıssın.tıpki zaman da ,akit te,yeni şafak ta yazan faşist yazarlar gibi.cunku onlarda olaylara nesnellikten uzak sadece bir dayanagı olmayan vatan millet edebiyatıyla yaklasıyorlar.tsk hakkında nerden bilgim war soyliyim sana.ben askeri yurtta kalıyorum.bana bunu anlatanlar asker cocukları.babaları sizin hic gormediginiz bilmedigniz sadece atıp tuttugunuz tc topraklarında(doguda) gorev yapıyor.ikincisi kendinize bir iyilik yapın gazete okuyun.fotomoc ya da bulvar deil tabiki.tv de de azıcık haberleri izleyin.kurtlar vadisiyle ,avrupa yakasını izlemeden once.hatta birde kitap okuyun dicem ama cok fazla olucak.bunyeniz kaldırmayabilir.en iyisi siz counter a battle a dewam edin.cafelerde yiyisin,maclarda birbirnizi bıcaklayın.internet cafelerde uyusmaya dewam edin.kısaca her zamankinden yapın.unutmayın aydın dogan ın kanalı ne soylerse dogrudur.okullarda ders kitaplarınız ne yazarsa dogrudur.sakın hicbirsey dusunmeyin.dusunmeyinki sistemin carkına comak sokmayın.[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 birnicisi fotomac okumam sporu dsmevemdigimden kitap okuyorum istersen adınıda veriyim ataturkculuk ve kuvayı milliye haber izlerim anlata biliyomuyum ole bir konusunki sanki biz salagız dusunemiyoz tospahayız[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: Jadelith, 21 Ekim 2004 05:58 tarihinde demiş ki: dunyanin en buyuk 3. askeri gucumuyuz? saka yapiyosun dimi ciddi diilsin yani. nukleer silahimiz yok, bu yuzden allahin koresi bile bizden daha guclu askeri bakimdan. nukleer silahin varsa guclusun yoksa diilsin. istanbula bir nukleer atsinlar gorurum askeri gucu :-p ulkenin 1/6 si olur zaten var mi bole bisi. ordumuz her ne kadar bircok elestirenin dusundugu kadar geri olmasa bile, (ie ugandayi aninda aliriz :-p) ileri oldugu da soylenemez. yani asker sayisi cok ama askerlerin buyuk cogunlugu milis: yani profesyonel degil. profesyonel ordumuz olsa daha dusuk bir maliyete daha iyi bir ordumuz olur, ama pasalar koltuk sevdasindan buna sicak bakmiyolar. daha yazardim pasalar hakkinda ama siyasete girer. yalnızca neden nukleer sılahla ordunun gucu hakkında yorum yapıyosun ki? Nato'da en büyük ve güçlü 2. ordu Türkiye'nin.Nukleer sılahımız olmayabılır ama gerılla savasında dunyada en ıyı dıyebılırım.Bunları sallayarak degıl okuduklarımdan yola cıkarak soyluyorum[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Kim kime nükleer bomba atabilir allah aşkına ya , türkiyenin nükleer bombaya ihtiyacı falan yok . Türkiyenin ihtiyacı olan küçük , profesyonel ve mobil bir ordu .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: _Insomnia_, 22 Ekim 2004 22:50 tarihinde demiş ki: tsk turkiyenin ordusu ha! aksam aksam iyi guldurdunuz.tv de gordugunuz herseye inanmayın.herseyıyle oldugu gibi tsk da emperyalist guclerin hizmetinde.ewt gercektende dunyanın en guclu ordularından cunku butcenin yarısı askeri harcamalara gidiyor.gayri sarfi milli hasılanın cogu saglıga egitime gidecegi yere tanka tufege gidiyor.niye emperyalistler yeni bir yer isgal ettiginde ölecek ucuz asker lazım.ornek:kore savası,bosna,ırak Haha bu arkadaşın hastası oldum. Ailecek severek izliyoruz seni. Eğitim bütçesi, askeri bütçeden tek başına bile fazladır ayrıca %50'lerde değil, %5-10 civarları olması gerek.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 aferim size.turk ordusu o kadar bagımzsızki o yuzden incirlikte amerikan ussu war dimi.amerika istese turk askerini saga sola gonderemicek bravo.tv de bahsetmedigi icin dısarda olan askerleri bilmiyorsanız hak weririm.[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 TSK bütçesi %8 (2002 rakamlarıyla). Bide komik arkadaşım, senin o tukaka dediğin ordu olmasaydı nolur bilmek istiyosan sana bi Bağdat bileti alayım. Tek gidiş. Şaklabanlık yapacam diye o kadar kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2004 said: navyamphs, 24 Ekim 2004 16:22 tarihinde demiş ki: Şaklabanlık Hah işte tam anlamıyla budur durum.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 avrupada düzenli ordusu olmayan çok ülke var. almanya desem yanılmış olurmuyum acep.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: Jadelith, 18 Ekim 2004 17:34 tarihinde demiş ki: isvicreden emin degilim, Isvicre sadece savunmaya yönelik asker barındırıyor eniştem askerlik yaptı bu sene var yani askeri :)[signature][hline]Bennnnn Sagopa Kajmer Ceza Fatalrhymer Allways Turkish Rap www.bkcartoons.com Gomedi Zanat ahahaha !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Boccob : Benim İsviçre'nin tutumuna bir lafım yoktu zaten. Sadece askeri açıdan bi yorum getirdim o kadar.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: Fistan, 25 Ekim 2004 14:44 tarihinde demiş ki: avrupada düzenli ordusu olmayan çok ülke var. almanya desem yanılmış olurmuyum acep. almanyanın düzenli bir orudusu var. japonyanın yok mesela.[signature][hline]kapansın camiler açılsın meyhaneler için dostlarım bu gece benim için için için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Ya ben cevabını almıştım, hoca da beğenmişti. Yani benim için bu kadar tartışmaya gerek yok, gerçekten! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: Jadelith, 21 Ekim 2004 05:58 tarihinde demiş ki: dunyanin en buyuk 3. askeri gucumuyuz? saka yapiyosun dimi ciddi diilsin yani. nukleer silahimiz yok, bu yuzden allahin koresi bile bizden daha guclu askeri bakimdan. nukleer silahin varsa guclusun yoksa diilsin. istanbula bir nukleer atsinlar gorurum askeri gucu :-p ulkenin 1/6 si olur zaten var mi bole bisi. ordumuz her ne kadar bircok elestirenin dusundugu kadar geri olmasa bile, (ie ugandayi aninda aliriz :-p) ileri oldugu da soylenemez. yani asker sayisi cok ama askerlerin buyuk cogunlugu milis: yani profesyonel degil. profesyonel ordumuz olsa daha dusuk bir maliyete daha iyi bir ordumuz olur, ama pasalar koltuk sevdasindan buna sicak bakmiyolar. daha yazardim pasalar hakkinda ama siyasete girer. yazinin tamamini okumadim ama daha ilk üç cümleden ne kadar cahil ve küçümser oldugunu anladm..[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Bir msn konusmasi: Xaer_Aloneheart olm sen gay misin onu söyle Delanoresse: dalga mi geciyosun Delanoresse: senden gay oldugum kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 japonların ıhtıyacı yok orduya o babadan kalma katanalarını sandıktan cıkarsalar bıttı karsı ordu :P[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 önemli olan boyu değil işlevi desem.... olurmu :) ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar