Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mp3 player

Virus

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Önceliklen 50tane konu açılmış niye onlara bakmadın diye dövmeyin :) hepsini okudum ama birtürlü yeterli bilgi alamadım.
300$ kadar birşey almayı düşünüyorum max 350$ çıkabilirim ne önerirsiniz creative ipod iriver arasında kaldım ama birtürlü karar veremedim alan arkadaşların yorumunu bekliyorum. minumum 4-5gb[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

Once ne almak istiyosun CD-player mı kucuk flash memorylerden mi yoksa daha buyuk ipod tipi bisi mi?[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ipod tarzı[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm

Sosyal ağlarda paylaş

Bana sorarsan i-pod ya da daha fazla param var diyosan i-river serilerini al derim. Ama paran daha az olacagı icin senin icin en iyi secenek biraz daha para biriktirdikten sora i-pod olur.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

nassi ya
ipod zaten $300, 20gb'lik olanlari...

ipod'dan tek bi nedenle tereddut ederdim yerinde olsam, pil zamani... cok az dayaniyo. onun disinda kullanimi cok kolay. digerlerinin pil suresi uzun, ama boyutlari ya daha buyuk ya kullanissizlar. kotu bi dilemma oluyo sonunda. dell'in yeni aleti cikacak, onu bekle derim ben. ya da bakarsin ipod2 cikar ama onun parasi 300'u gecer tabi...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

Hepsiburada'da 20gb ipod 419 euro. Tabii ki istersen daha ucuzunu bulabilirsin ama 300 dolara (KDV dahil) ipod bulman cidden zor olur.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ipodların pillerinde eskiden bir bug varmış sanırım o halledilmiş bu doğrumu?
Bunun yanında creative zen güzel birşeye benziyor ipodlan arasında ne var farki bana ipodu daha çok öneriyorsunuz?
İPOD MİNİ 4GB MP3 PLAYER hakkında ne düşünüyorsunuz ve 20gblık olanlan arasındaki sadece fark hdmi?[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
up[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ipod'un yeni modellerinden bulabileceğim biryer söyliyebilirmisiniz?[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm

Sosyal ağlarda paylaş

amerikaya giden birisini bul ona aldirt. bestbuy'da 20gb $300+kdv. gidip 400 kusur euro'ya kaziklanirsin. 4gb likler $250+kdv. sacmalik yani. $50 fazla ver, 4 degil 20gb olsun...

ipod 12 saat dayaniyo ama bu maksimum.
iriver'la farki, iriver palm gibi. yani bahsettiginiz. bi audio'su var bi AV player olani var. audio olani max 256mb aliyo. AV olani 20gb'lik olani alsan ki $476+kdv 10 saat dayaniyo. simdi kistasini belirlemen lazim. AV'de lcd ekran var, video da izliyosun, dijital foto makinen varsa, foto ve video'lari ona da aktarabiliyosun.

ipod mini'nin pil omru 8 saat ve 4gb. mantik ipod 20gb diyo ama pil omru her zamanki gibi soru isareti yaratiyo... adamlarin tek eksigi bu...

EDIT: simdi iRiver H120'yi gordum. sanirim soylediginiz bu. ancak soyle bi sorun var, neden bu adamlar iPod'lari varken iRiver diye ayni islevi goren bi alet cikardilar? bence kesin karar vermek icin cnet'e bak. ordaki yorumlar gayet guzel.
[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar

[Bu mesaj riglous tarafından 15 Kasım 2004 07:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende sorsam yeni topic acmadan aradan benim sorumda cıksa
CREATIVE NOMAD MUVO2 1.5GB

hakkında ne dyebilrsiniz
ses kalitesi fln
1.5 gb bana yeterli cünkü[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Av player olayı ilgimi çekti ikilemde kaldım ya iriver 20gblik yada ipod alıcam doğal olarak 350$ sınırınıda aşıcam bilgiler için teşekkürler .[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm

Sosyal ağlarda paylaş

THOMSON lyra pdp 2840 aldım ben radyolu gayet güzel. duyduğum kadarıyla ipodların pili ömrü bitince aletide atıyormuşsun çünkü pil sabitmiş değişmiyormuş ama sadece dedikoduda olabilir yani kesindeğil. thomsonda ise pil yine içinde ama servise gidipte değiştirebiliyorsun pilini.[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 12 Kasım 2004 05:19 tarihinde demiş ki:
kotu bi dilemma oluyo sonunda.

Ben de buna hasta oluyorum arkadaş. İkilem desen olmaz mı? Hem iyi ikilem olur mu? Afilli sözcük kullanicam diye.

çk çk çk[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Sosyal ağlarda paylaş

ne alırsanız alın Ama Sakın MD-PLAYER almayın arkaşlar geçen sene singapurdan 300$'a aldım.Bi kaç kere yere düştü içindeki bi kartmı ne bozulmuş.Teknik servisteki p*şt herifler benden 300milyon istedi şerefsizler garantiyide kabul etmediler.Sony'den nefret ettim böyle bişi olamaz 2-3 kez yere düş içindeki kartı yansın...[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
sostizm, 15 Kasım 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
said:
riglous, 12 Kasım 2004 05:19 tarihinde demiş ki:
kotu bi dilemma oluyo sonunda.

Ben de buna hasta oluyorum arkadaş. İkilem desen olmaz mı? Hem iyi ikilem olur mu? Afilli sözcük kullanicam diye.

çk çk çk

ozur dilerim aklima turkcesi gelmedi. afilli kullanacam diye kasmam, size mi hava aticam ingilizce biliyorum diye? seri sekilde yazarken durmamak icin arada kullandim. ikilem gelseydi aklima kullanirdim tabii ki.

DogMeat, soyledigin alet kare ve koseli. kullanimi zor yani. ve ipod mini ye gore agir. 10 saat omru varmis. ben nerden biliyorum cnet...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar

[Bu mesaj riglous tarafından 15 Kasım 2004 23:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...