Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.knightonlineworld.com

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba Arkadaşlar Ben Knight Onlineye Başladım Cafede Eve İndiricem Clienti Bu Siteye Giridim download bölümü war orda 2 tane client war
1.si=Full Client Knight Online Setup version 1.264._04(280MB)
2.si=Client Miror Knight Online Setup version 1.264._04(280MB)

şimdi ben full versiyonunu indirdim bana böyle bir hata verdi kurarken ....
''The Contents Of This File Cannot Be Unpacked The Executable you are attempting to run has been corrupted obtain another copy of the file verifly its integrity and try again'' böyle bir hata veriyor ........

Sonra Client Miror u indireyim dedim o zaten inmiyor..
Şİmdi Ya Bende Bir Hata War Yada Sitede Yani Bir Yardımcı Olurmusunuz Arkadaşlar ....

....TEŞEKKÜRLER....
Mesaj tarihi:
Merhaba. Download yaparken dosya bozulmuş esasında iki linkteki dosya da aynı. Yeniden indirirseniz sorun kalmaz kanımca. Birde indirirken DAP kullanırsanız bi hayli arttırıyor dl hızınızı verdiği iki linktende indiriyor çünkü.[signature][hline]Charles Rhadamantis
Mesaj tarihi:
said:
CraftedbyMalibu, 15 Kasım 2004 07:11 tarihinde demiş ki:
Merhaba. Download yaparken dosya bozulmuş esasında iki linkteki dosya da aynı. Yeniden indirirseniz sorun kalmaz kanımca. Birde indirirken DAP kullanırsanız bi hayli arttırıyor dl hızınızı verdiği iki linktende indiriyor çünkü.

+1 ama flashgetle indir..Getright fln ben pek tavsiye etmiom.
Dosya indirilirken bi hata oluşmuş "Full Clienti" bir daha indir bende onu indirdim.Flashget'i de www.download.com'a girip search'e flashget yazarsan bulursun..[signature][hline]King Arthur demişki: Alem buysa gral benim...
E-Mail: admin@frp-tr.org | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
said:
FRP_Master, 15 Kasım 2004 12:26 tarihinde demiş ki:
said:
CraftedbyMalibu, 15 Kasım 2004 07:11 tarihinde demiş ki:
Merhaba. Download yaparken dosya bozulmuş esasında iki linkteki dosya da aynı. Yeniden indirirseniz sorun kalmaz kanımca. Birde indirirken DAP kullanırsanız bi hayli arttırıyor dl hızınızı verdiği iki linktende indiriyor çünkü.

+1 ama flashgetle indir..Getright fln ben pek tavsiye etmiom.
Dosya indirilirken bi hata oluşmuş "Full Clienti" bir daha indir bende onu indirdim.Flashget'i de www.download.com'a girip search'e flashget yazarsan bulursun..

Sayin FRP_Master
Ben arakadasin evine gittim olayi yerinde inceledim arkadasim bu dosyayi Flashgetle indirmis. Ve dosyayi hepsi tam olarak gelmemis suanda bu oyunu tekrar yukluyoruz.[signature][hline]Www.Turkoyun.Gen.Tr
Web Master Zergling
admin@turkoyun.gen.tr
Mesaj tarihi:
Alakası yok unpack yaparken o hatayı verebiliyo bazen neden oldugunu bilmiyorum tam ama makinadan kaynaklanıyor,cd den bazı makınalara attıgımdada oluyordu oradan biliyorum,unpack bitti gibi gözküyor,setup a gecmeden onceki bölümde bu hatayı veriyor.
Mesaj tarihi:
aynı şey benimde başıma gelmişti tekrar down ettim bu sefer düzgün bir şekilde çalıştı[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
  • Yeni Oluştur...