Helnar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Selamlar, 4 arkadaş olarak takıldığımız internet cafeye oyunu almayı düşünüyoruz fakat bu preorder ve timecard olayını tam olarak anlayamadık.Bütün sorularım US serveriları içindir. Soruları sıralıyayım :) 1- Timecard denilen olay tam olarak nedir? Benim anladığım oyunu 2 ay oynayabilmek için üzerinde fileplanetteki gibi cdkey olan bir kartmı? 2-Timecardı shipping ile değilde amerikada tanıdığımız birine yollasak ve o bize bu kodları okusa oyuna girebilirmiyiz? 3- Oyunu 4 kişi oynamak için neler gerek ? 4 time card + 1 adet orjinal oyun yeterlimi? 4- EU serverları açılınca elimizdeki orjinal cd ile oyunu oynayabilecekmiyiz? 5- Hiç timecarda bulaşmayıp paşa paşa türkiyeden visa yada master card versek account için sorun çıkarmı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 timecard'ı hiç duymadım. ama bir çok mmorpg'de olan gamecard ile aynı şey olduğunu farzederek cevaplayacağım soruları. 1- Timecard denilen olay tam olarak nedir? Benim anladığım oyunu 2 ay oynayabilmek için üzerinde fileplanetteki gibi cdkey olan bir kartmı? bu gamecard'lar hazırkartlar için kontör mantığında çalışıyor. aynen dediğin gibi içinden account süresini uzatmaya yarayan bir kod çıkıyor. 2-Timecardı shipping ile değilde amerikada tanıdığımız birine yollasak ve o bize bu kodları okusa oyuna girebilirmiyiz? tabii ki, önemli olan içinde kod. 3- Oyunu 4 kişi oynamak için neler gerek ? 4 time card + 1 adet orjinal oyun yeterlimi? eğer dediğim gibi gamecard-timecard aynı şeyse yeterli değil. her oyuncuya ayrı bir account ve ayrı bir card gerekiyor. 1 oyun + 4 card, sadece account'ınızın süresini 4 kat uzatır. yok biz tek oyun alırız derseniz, aynı anda oynayamazsınız. 4- EU serverları açılınca elimizdeki orjinal cd ile oyunu oynayabilecekmiyiz? bu kesin değil sanırım. ama bir çok yerde eu ve us uyumlu olmayacak diye okudum. büyük ihtimalle oynayamayacağız diye biliyorum. 5- Hiç timecarda bulaşmayıp paşa paşa türkiyeden visa yada master card versek account için sorun çıkarmı? us sunucuları us'de geçerli kredi kartlarını kabul ediyor. bir de dediğin gamecart ve paypal yolları var. yani türkiyede ya da avrupada bir bankadan aldığın visa ya da master card'ı büyük ihtimalle kabul etmeyecekler. gamecart ve paypal'i ise dünyanın her yerinden kullabilirsin.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 14 Kasım 2004 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Mirage tarafından 14 Kasım 2004 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Yanıtların için teşekkür ederim. Yani oyunun orjinal kopyasıyla(tek kopya) ayrı 4 account giremeyecek :( Fakat anladığım kadarıyla account açmak bedava ama bunu aktive etmek için kod yazıyorsun ve biz bu kodu timecardtan alıcaz , yani accountun aktive olması için cd ile alakalı değil.(sanırım :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Gamecard lar mevcut olan hesabın süresini uzatıyor. Zaten oyunu aldınızmı ilk ay para ödemiyorsunuz. [Bu mesaj OffChu tarafından 14 Kasım 2004 19:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 account açmak "cd" ile alakalı değil, box içinden çıkan cd-key ile alakalı. 4 tane oyun alıp, içindeki cd-key'ler ile account'larınızı açarsanız, oyunu download ederek ya da birinden cd kopyalayarak bile oynayabilirsiniz. ama timecard OffChu'nun dediği gibi mevcut account'unun süresini uzatıyor. baştan account yaratamıyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 O zaman bu olay internet kafelerde oyunu oynamayı imkansız kılıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 1 account ile (1 box oyun ile) aynı anda sadece 1 kişi bağlanabiliyor. İster kafede oynayın, ister çok uzak bilgisayarlarda her oyuncu için bir account gerekiyor. Neden imkansız olsun onu anlamadım? Hiç bir mmorpg'de 1 account ile birden fazla kişi aynı anda oynayamıyor bildiğim kadarıyla.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Peki 4 oyun kutusu DHL yoluyla getirtsek gümrüğe takılırmı ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 tam yılbaşına denk getirirsen takılmaz çok büyük olasılıkla. onun dışında takılır büyük ihtimalle.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Bence gamecard alma. Birincisi, her 2 ayda bir shipping ödeyeceksin. Ha US'de tanıdığın olsa bile, adama her 2 ayda bir kardı yollatıp kendine okutacaksın, adamın işi gücü vardır yapma bence. İkincisi de, US'de pingler çok fazla. Europe versionu beklesen iyi edersim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ya bu gametime card aldımızda code u yollamaz mı yani direk emailimize flm illa shippingi mi bekleyecez?[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 o camecard denilen şey yanlış bilmiyorsam böyle bankamatik kartı boyutlarında bir kard. üstünü de kazıyınca içinden kod çıkıyor. avrupada ya da amerika olsan bir sürü dükkanda bile bulabilirsin. ki genelde kredi kartı olmayanlar, netten alışverişe güvenmeyenler için yapılmış bir şey daha çok. netten ısmarlarsan kartı istediğin yere gönderirler. kodu açıp girmek bize düşüyor yani. ama şöyle yapabilirsin. firmaya mail atarsın, durumu anlatırsın. içinde bi kaç haneli kod için amerika-türkiye shipping'i vermek istemiyorum, siz kendiniz açın kodu bana mail'le yollayın dersin. o firmaya kalmış bir şey. hele küçük bir firmaysa (bireysel mail'lerle daha ciddi anlamda ilgilenen yerler) kabul etme şansları daha yüksek. hatta hiç olmadı bi kaç dolar olan amerika içi shipping ücreti de verirsin bahşiş niyetine. edit: da şöyle bir sorun var. ödemeyi neyle yapacaksın? eğer amerikada geçerli olan bir kredi kartın varsa zaten gamecard ısmarlamak yerine direk blizzard'a kredi kartı vermek daha mantıklı. amerikada blizzard'ın kabul etmeyip de bir online satış mağzasının kabul ettiği bir kart bulursan yapabilirsin. ya da kartı avrupada alırsın (yine mail'le yollatabilirsin sanırım), avrupada geçerli oluyor genelde kredi kartlarımız. ama bu kartlar avrupaya ne zaman gelir onu da bilmiyorum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 15 Kasım 2004 20:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Mirage, bir yanlışın var... Her kredi kartı her yerde geçer. Ama blizz, kredi kartının alındığı ülkeyi kontrol edeceği için bizim kartlarımız geçmeyecek... Ancak online herhangi bir sitede böyle birşey olmadığından güzel güzel time card alıcaz. Çok güzel bir şekilde usa deki arkadaşlarımıza gönderticez, onlar da şifreyi söyleyecek bize..[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 1 box la sadece 1 account mu alabilioruz tam anlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 1 box ile tabii ki 1 account alabiliyoruz... bunu sormak biraz abes?[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 her kart her yerde geçiyor tabii ki de, internet üzerinde satış yapan bir çok amerikan firması türkiyedeki kartları kabul etmiyor. edenler de var, ederken binbir zorluk çıkaranlar, üstüne önlü arkalı fotokopi isteyenler vs. bir arkadaşım yakın zamanda amerikadan gitar getirtmek istiyordu. 3-4 firma göndermemiş kredi kartınız geçerli değil diye. sonunda yapabildi ama.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar