SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ahah tmm eve dönünce açıyım arada kaynamasın //kaede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 of tokyo encountera kitlendim çok ii ya favori seiyuum Hiro Shimono oldu çok tatlı adam ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ahah adamın irl sesi de bakatestteki sesiyle aynı ya çok iyi youtubedaki videolar bittikten sonra çevirilmiş 2 bölüm daha var. onları da indir izle. amagami oynıyorlar hahahahahah sonra sugita evden kendi savelerini getiriyor kaoruyla. bütün ecchi sahneleri kaydeymiş HAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 tam olarak ne bu açıklar mısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 sugita ile nakamuranın sunduğu eski oyunları oynadıkları tv showu. 5. bölümden itibaren başka seiyuu arkadaşları da gelmeye başlıyor. full geyik eski dedim ama yeni oyunlardan da oynuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 RABUCON (lovely complex) in animesini bitirdim az önce, keyifliydi izlemesi. tatmin etti genel olarak. Kansai-ben dinleye dinleye oosakadaki günlerim aklıma geldi ^_^ genellikle komedi ağırlıklı olduğu için çok derinden etkilemedi ama hoşuma gitti 7/10 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 oyasumi punpun okuyan var mı ? biraz bakıyım dedim de acaip kırık başladı. daha da absürdleşiyorsa bırakıyım okumayı ama yok toparlıyor derseniz devam edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 okumadım salih bana çoook iyi bir manga söylesene ^_^ şu zamana kadar senin tavsiyelerini beğendiğimi düşünürsen (molester man, velvet kiss gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Onani master kurosawaya bak okumadiysan. Onun dısında benim genelde çok iyi manga dediklerim hep aria gibi blood alone gibi healing/slice of lifelar. Beklentilerini biraz düşürürsen sundome okuyabilirsin belki. Bu aralar kono s wo mi yo ve nozoki ana takip ediyorum ama hiçbirine 10/10 vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 onani master kurosawayı da izledim :/ devamını çektim bi ara okicam short storysini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 the legend of the legendary heroes'a devam ediyorum. 20. bölüm ve gastark ülkesi her türlü küfrü hakediyor. gıcık kapılsın diye yapmışlar her karakterini ya. bayağı da başarılı oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 bokura ga itayı izledim küçük bi yerini cover ediyor die sonrasında full mangayı okudum az önce bitti sonlara doğru göz yaşları döktüm vajinam çıktı resmen çok iyidi 9/10 diyorum. filmini izlesem mi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 tam bir shoujosun gökhan ya yakında yuri izlemeye de başlarsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 haha o kadar değil filmlerini de bitirdim az önce bokura ga itanın 2 bölüm olarak çekmişler güzeld, ama film olduğu için çoğu yeri kesip atlamışlar bazı şeyler yüzeysel kalıyor. neyse bokura ga itayı tamamen anime/manga/film olarak tükettiğime göre yeni aşk hikayelerine doğru yol alabilrim artık haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Peach girl izleyeyim dedim. 2 bölüm izledim. Bizim kızın arkadaşı olan kız (sürekli bizimkinin kuyusunu kazan) o kadar mal ki sinirlendim bırakıcam galiba. İzlenecek gibi değil, hani cliffhanger falan da değil direkt sinir etti böle karakter mi olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 dayanamadım bitirdim peach girl anime + mangayı. bazı yerlerde çok sinirlenmiş olsam da (zorlama yanlış anlamalar, sıkıntılar ve gerçek olmayacak kadar çirkef karakterler yüzünden) beğendim genel olarak 7/10. manitacalık animelerine devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 ya sen o zaman good ending ile kimi ga iru machiyi okusana ge bitti hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 okdir onlara da bakayım. of bana japoncaları lazım bunların anime izlerken hadi dinlediğimden dolayı japoncama öyle ya da böyle katkısı oluyor da mangayı ingilizce okuyorum bir olayı yok. ama bi yandan japonca okumaya kastırırken acaba o hissi yakalar mıyım onu da bilmiyorum. neyse ben en iyisi manga değil de light novel falna okuyayım japonca daha ii olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 harbi sen git light novel oku http://i.imgur.com/E4AIuz0.jpg al bak soldaki horizonın ilk kitabı. sağdaki de rahat anlaman için yazılan ansiklopedisi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 bana o zaman bi de böle çoooooook güzel bir light novel söyle 1 tane söyle ama kafamı karıştırma :) istediğim şey slice of life (fantastik olmasın) çünkü onun japonca terminolojisi ile uğraşmiim (kokoro connect gibi olmasın). romance olsun. molester man veya onani master gibi olabilir mesela. onun japoncasını bulam okuyam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 hala light novel ismi bekliyorum Salih-kun mushi suruna! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 tamam araştırıyım bakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 lan kokoro connectleri okusana hatta sonra bize de anlat ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 deadman wonderland izliyorum. warden'i ve shiro'yu yerim. gerisi goygoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Kaede said: lan kokoro connectleri okusana hatta sonra bize de anlat ffs ya yukarda ne demişim kokoro connect olmasın bi de çoook sardığım bi hikaye değil o ya. sırf inaba ile manitacılık yapacaksa belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar