Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şunu izliyorum. Düşüncelerim bu.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahah adamın irl sesi de bakatestteki sesiyle aynı ya çok iyi
youtubedaki videolar bittikten sonra çevirilmiş 2 bölüm daha var. onları da indir izle. amagami oynıyorlar hahahahahah

sonra sugita evden kendi savelerini getiriyor kaoruyla. bütün ecchi sahneleri kaydeymiş HAHAHAHAHAHA
Mesaj tarihi:
sugita ile nakamuranın sunduğu eski oyunları oynadıkları tv showu. 5. bölümden itibaren başka seiyuu arkadaşları da gelmeye başlıyor. full geyik

eski dedim ama yeni oyunlardan da oynuyorlar
Mesaj tarihi:
RABUCON (lovely complex) in animesini bitirdim az önce, keyifliydi izlemesi. tatmin etti genel olarak. Kansai-ben dinleye dinleye oosakadaki günlerim aklıma geldi ^_^

genellikle komedi ağırlıklı olduğu için çok derinden etkilemedi ama hoşuma gitti 7/10 veriyorum.
Mesaj tarihi:
oyasumi punpun okuyan var mı ?
biraz bakıyım dedim de acaip kırık başladı. daha da absürdleşiyorsa bırakıyım okumayı ama yok toparlıyor derseniz devam edicem
Mesaj tarihi:
Onani master kurosawaya bak okumadiysan. Onun dısında benim genelde çok iyi manga dediklerim hep aria gibi blood alone gibi healing/slice of lifelar. Beklentilerini biraz düşürürsen sundome okuyabilirsin belki. Bu aralar kono s wo mi yo ve nozoki ana takip ediyorum ama hiçbirine 10/10 vermem.
Mesaj tarihi:
the legend of the legendary heroes'a devam ediyorum. 20. bölüm ve gastark ülkesi her türlü küfrü hakediyor. gıcık kapılsın diye yapmışlar her karakterini ya. bayağı da başarılı oldular.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bokura ga itayı izledim

küçük bi yerini cover ediyor die sonrasında full mangayı okudum az önce bitti

sonlara doğru göz yaşları döktüm

vajinam çıktı resmen

çok iyidi

9/10 diyorum.

filmini izlesem mi bilemedim
Mesaj tarihi:
haha o kadar değil

filmlerini de bitirdim az önce bokura ga itanın 2 bölüm olarak çekmişler

güzeld, ama film olduğu için çoğu yeri kesip atlamışlar bazı şeyler yüzeysel kalıyor.

neyse bokura ga itayı tamamen anime/manga/film olarak tükettiğime göre yeni aşk hikayelerine doğru yol alabilrim artık haha.
Mesaj tarihi:
Peach girl izleyeyim dedim.

2 bölüm izledim.

Bizim kızın arkadaşı olan kız (sürekli bizimkinin kuyusunu kazan) o kadar mal ki sinirlendim bırakıcam galiba. İzlenecek gibi değil, hani cliffhanger falan da değil direkt sinir etti böle karakter mi olur diye.
Mesaj tarihi:
dayanamadım bitirdim peach girl anime + mangayı.

bazı yerlerde çok sinirlenmiş olsam da (zorlama yanlış anlamalar, sıkıntılar ve gerçek olmayacak kadar çirkef karakterler yüzünden) beğendim genel olarak

7/10.

manitacalık animelerine devam.
Mesaj tarihi:
okdir onlara da bakayım.
of bana japoncaları lazım bunların

anime izlerken hadi dinlediğimden dolayı japoncama öyle ya da böyle katkısı oluyor da

mangayı ingilizce okuyorum bir olayı yok.

ama bi yandan japonca okumaya kastırırken acaba o hissi yakalar mıyım onu da bilmiyorum.

neyse ben en iyisi manga değil de light novel falna okuyayım japonca daha ii olur.
Mesaj tarihi:
harbi sen git light novel oku

http://i.imgur.com/E4AIuz0.jpg

al bak soldaki horizonın ilk kitabı. sağdaki de rahat anlaman için yazılan ansiklopedisi asdf
Mesaj tarihi:
bana o zaman bi de böle çoooooook güzel bir light novel söyle 1 tane söyle ama kafamı karıştırma :)

istediğim şey slice of life (fantastik olmasın) çünkü onun japonca terminolojisi ile uğraşmiim (kokoro connect gibi olmasın). romance olsun. molester man veya onani master gibi olabilir mesela.

onun japoncasını bulam okuyam.
Mesaj tarihi:
Kaede said:

lan kokoro connectleri okusana
hatta sonra bize de anlat ffs

ya yukarda ne demişim kokoro connect olmasın

bi de çoook sardığım bi hikaye değil o ya.

sırf inaba ile manitacılık yapacaksa belki
  • Yeni Oluştur...