aethras Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Satılık Galaxy S3 Full kutu icerigi (jelatinleri bile duruyor) 3 ay kullanılmıs Kayıtlı 0 dan farksız Cakıl Mavisi Arka koruma kılıfı ve uzerinde hazır ekran koruyucu jelatini ve 2 de yedek jelatini hediyem Takas ve pazarlık kesinlikle kabul etmiyorum bosuna mesaj atmayın. Ankara ici elden alısveris (alıcı urunu bizzat inceleyip alabilir) Fiyat 1000 TL Not: Kendi resimlerini pazartesi ekleyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Hayırlı satışlar. Ama arka kapa biraz yıpranmış gibi mi ? Sanki çizikler var belirgin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 arka kapaktaki kılıfı cıkarırken olmus parkak izi. arka kapagı aldıgım andan beri kılıfsız kullanmadım. cihazın uzerinde 1mm lik cizik bile yok. elden satacagım icin alacak kisi gorebilir. ayrıca s3 un bu renk modeli zaten desen olarak yan ciziklerden olusmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 1000TL fiyat TR standartlarında iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 darajedi eve den alısverisimiz var senle hatırlarsın caillech bathory. senden bi caldari female almıstım 9m sp ydi sanırım. konumuza gelelim 1100-1200 lira arası su an yurtdısı 0 ları benim telefonumun onlardan farkı yok. o yuzden 1000 lira normal rakam. alan alır almayanın canı sagolsun acelem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Ben de aksi birşey söylemedim zaten fiyat iyimiş dedim :) Mini fiyatına büyüğü daha ne olsun tek farkını saymıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Su desire i cikarabilseydim elimden alirdim, fiyat uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 DareJedi said: Ben de aksi birşey söylemedim zaten fiyat iyimiş dedim :) Mini fiyatına büyüğü daha ne olsun tek farkını saymıyorum bile. ustat sitem yok zaten, acıkladım sadece. satısa devam bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ilan gunceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aethras Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar