Tarantababu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Selamlar, İlk arabam olacak, punto almayı düşünüyorum. 0 Faiz ile kredi seçeneği sunduğundan baya cazip geliyor. Üstelik donanım olarak da gayet tatmin edici gibi. Aşağıdaki Araçlar hakkında sizin yorumlarınız ne olurdu? Genellikle şehir içi kullanacağım ve çok yoğun bir kullanımım yok. Aşağıdaki iki motor hakkında yorumlarınız nelerdir? Bir de dualogic hakkında herhangi bir bilginiz var mı? seçenekler arasında değerlendirmeli miyim? 1.4 MULTIAIR 105 HP S&S LOUNGE MANUEL 1.4 FIRE 77 HP S&S LOUNGE MANUEL 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC S&S LOUNGE http://www.fiat.com.tr/modeller/sayfalar/punto.aspx Teşekkürler, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Fiat almazdım ben olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Neden? ne alırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Bütçen ne bilmiyorum ama,2. araç olarak fiat kullanıyorum sıfır aldım 1. senesi dolduğunda heryerden ses gelmeye başladı genelde fiattan bu yönde şikayet çok o yüzden tavsiye etmiyorum ben tabi iyi bir araştır yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 punto corsa aveo aynı platformda araçlar. Bence punto o sınıfta en iyi sürüşe sahip olan araç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar