Raistin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 beyler atiorum ip im xxx.yyy.zzz onu nasil .xzy.yxz.zxy gibi gosterebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 başka bir bilgisayara girip onun ağından internete çıkarak. hiç kullanmadım ve hiç bir fikrim yok ama sanırsam proxy mantığı da aynı şey olması lazım.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 acarmisin? ps: dsl im [Bu mesaj Raistin tarafından 13 Kasım 2004 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ilk cümlemin açılımı: Bir bilgisayarı hackleyip onun üzerinden bağlanmam. Onu daha fazla açmaya gerek yok. Proxy denilen olaysa (genellikle üniversite bilgisayarları falan olur sanırım) zaten bunu açık bir servis gibi yapıyorlar. Ben bilmiyorum ama fazla detay. Bir de programlar falan vardı sanırsam ip adresini direk gizleyen ve ya değiştirenler... "ip changer" falan diye arat istersen bi. Benim de fazla bir bilgim ya da deneyimim yok.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 saolasin bakiorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 stiagnos internet anonym benzeri bir isimde program vardı. onunla bazı yerlede ip'ni farklı gösterte biliyodun. program şu şekilde çalışıyor: senin bilgisayarından farklı bilgisayarlara bağlanıyor ve senin bağlanmak istediğin yerlere senin bağlı olduğun bilgisayar üzerinden bağlanmış oluyosun. böylece senin bağlı olduğun ip gözüküyor. senin ip gizli kalıyor. ama bu da bi yere kadar gizli kalıyor. istenirse bulabiliyorlar. ama sıradan bir kişi bunu bulamaz. filmlerde falan belki görmüşsündür. bir harita üzerinde 2 nokta arasında oraya buraya çizgiler olur. bu çizgiler kullanıcının izlediği yolu simgeler. ne kadar çok çizgi => o kadar karmaşıklık.. ama senin için tek bir çizgi yeterli olur sanırım... akşam akşam kafa şişirmekten fazla bi işe yarayacağını sanmam bu yazının.. anca yazabildim ama berbat olduğunun bende farkındayım, kusura bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ayrıca ip'ni istediğin bir şekilde değiştiremezsin. sadece başka bilgisayarların ip'si gibi gösterebilirsin. yani xxx.yyy.zzz olan ip'ni xyz.xyz.xyz yapamayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Bunun en iyi yolu proxy kullanmak sanırım.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 En temiz yolu diyelim... Çok özel birşey için değil, güvenlik için kullanacaksan proxy'nin epeyce faydası olması lazım. Ancak birilerine direk dosya göndermek istediğin zaman sorun yaşatabilir.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then. from a discussion on slashdot.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 googledan anonymous proxy diye aratırsan bi sürü proxy çıkar geçer performansları baya düşük oluyo ama işini görür ienin ayarlarına proxy kısmına ordan aldığın ip ve portu yazarsın[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 yok deistirmicem sadece diger insanlarin farkli gormesi lazim( bir oyunsunucusundan haksiz yere uzaklastırıldım oraya abaglanmak icin ip yi farkli gostermem lazimda ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 yardım edem yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 nete cıkıs ipini degistiremezsin arkadasim en azindan degistirme nedenini olusturan elemanlardan saklayamazsin ![signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Kablonet kullanıyorsan, telefon et değiştirirler.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 steganos internet privacy idi galba program "steganos" diye ara çıkar[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 dinamik ip'mi demek istiyosun?[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar